Volta Limburg start met het zonnepanelenproject

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Volta Limburg start met het zonnepanelenproject

Volta Limburg start met het zonnepanelenproject

Het zonnepanelenproject gaat van start! Wethouder Leo Bosland en directeur van Volta Limburg, Marcel Michiels, tekenden hiervoor de samenwerkingsovereenkomst. Het zonnepanelenproject is een initiatief van de gemeente Heumen. Met dit project kunnen wij als gemeente onze inwoners tegen aantrekkelijke voorwaarden zonnepanelen aanbieden.

In alle dorpen van onze gemeente zijn inmiddels informatieavonden geweest. Vanwege de overweldigende hoeveelheid aanmeldingen organiseren we extra avonden. U leest hier binnenkort meer over op de gemeentepagina en onze website. Wilt u meer weten over het zonnepanelenproject? Kijk dan op onze website www.heumen.nl/zonnepanelenproject. Op www.dakcheck.nl/heumen kunt u zien of uw dak geschikt is, en vrijblijvend advies of een offerte aanvragen.

Tot slot

Let op: In het zonnepanelenproject werkt de gemeente alleen samen met het bedrijf Volta Solar (dochteronderneming van Volta Limburg). Andere aanbieders zoals Zelfstroom en Zonneplan suggereren samen te werken met de gemeente maar daar is geen sprake van.