Vrije inloop niet mogelijk en tijdig een afspraak maken

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Vrije inloop niet mogelijk en tijdig een afspraak maken

Vrije inloop niet mogelijk en tijdig een afspraak maken

Vanaf 16 maart 2020 is de dienstverlening van onze gemeente aangepast. Deze aanpassingen duren nog enige tijd. We merken dat niet iedereen hiervan op de hoogte is. Daarom wijzen we u nogmaals op onze aangepaste openingstijden en de manieren om met ons in contact te komen.

Geen vrije inloop: maak altijd een afspraak

We hebben géén vrije inlooptijden meer. U kunt alleen nog op afspraak terecht. Afspraken voor belangrijke dienstverlening, zoals het regelen van rijbewijzen en het aanvragen van paspoorten, maakt u online.

Maak tijdig een afspraak voor aanvragen of verlengen van documenten

Momenteel is het erg druk. Dit betekent dat er pas na 2 weken een vrije plek is voor een afspraak. Als u online een afspraak maakt voor het aanvragen van een document, zorg er dan voor dat deze afspraak niet eerder plaatsvindt dan 2 weken voor het verlopen van het rijbewijs, paspoort of identiteitskaart. Tussen de aanvraag en het ophalen zitten 5 werkdagen. Afspraken kunt u 4 weken van tevoren online inplannen. Hierdoor kan iedereen tijdig en zonder extra spoedkosten zijn document vervangen. Mocht het rijbewijs toch verlopen en u kunt online geen afspraak meer plannen, bel dan naar de gemeente. Wij kunnen dan kijken of er nog een spoedaanvraag mogelijk is. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden.

Meer informatie

Op: www.heumen.nl/openingstijden staat meer informatie over onze aangepaste dienstverlening.