Vrijwilliger van het jaar 2019! Wie nomineert u?

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Vrijwilliger van het jaar 2019! Wie nomineert u?

Vrijwilliger van het jaar 2019! Wie nomineert u?

Iedereen kent er wel een: een bevlogen vrijwilliger die zich vaak jarenlang vol enthousiasme en energie inzet. Laat merken dat u blij bent met de inzet en nomineer deze vrijwilliger voor de titel ‘Vrijwilliger van het jaar 2019’!

Voor organisaties is de inzet van iedere vrijwilliger belangrijk. Maar die echte topvrijwilligers die zijn onbetaalbaar! Het hele jaar door wordt er hard gewerkt en veel bereikt. De inzet van deze mensen wordt bijna een vanzelfsprekendheid. Dat is het niet en daarom zetten we ze één keer per jaar in het zonnetje met de ‘Vrijwilliger van het jaar’ verkiezing.

Huldiging tijdens nieuwjaarsfeest

De huldiging van de winnaars van deze eervolle verkiezing door de burgemeester vindt plaats tijdens het jaarlijks nieuwjaarsfeest van de gemeente Heumen. Op dit feest zijn alle inwoners welkom en wordt het nieuwe jaar feestelijk ingeluid. De perfecte setting om onze topvrijwilligers in de schijnwerpers te zetten.

Laat ons voor maandag 25 november weten wie u nomineert. Dat kan met het nominatieformulier. Meer informatie en het nominatieformulier vindt u op: www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/heumen onder het kopje ‘vrijwilligerwerk’. Of neem contact op met het Vrijwilligerssteunpunt Heumen: vrijwilligerswerk@heumen.nl / (024) 358 83 00.