Week van de Jonge Mantelzorger

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Week van de Jonge Mantelzorger

Week van de Jonge Mantelzorger

Omdat we een bijzonder jaar beleven in Nederland en de rest van de wereld, organiseren we de Week van de Jonge Mantelzorger in de maand oktober nóg een keer. In de maand juni kunnen alle activiteiten en bijeenkomsten voor jonge mantelzorgers namelijk niet plaatsvinden. Wel zullen wij in de eerste week van juni op sociale media zoveel mogelijk aandacht vragen voor jonge mantelzorgers in onze gemeente.

Tijdens de Week van de Jonge Mantelzorger van 5 t/m 11 oktober willen wij jullie dan alsnog een waardering aanbieden en een Get Together organiseren! Onze Get Together vieren wij samen met de jonge mantelzorgers van Mantelzorg Nijmegen, Mantelzorg Mook en Middelaar en het steunpunt Mantelzorg Beuningen.

Op de hoogte blijven

In september maken we op Facebook en in de lokale media bekend wat we gaan uitdelen en wat we gaan organiseren. Zorg dat je Malderburch op Facebook volgt. Wil je meer informatie of heb jij vragen over jouw situatie, mail dan naar: mantelzorgheumen@malderburch.nl of bel/WhatsApp naar: 06-20033196 (Kim Falk) of 06-19685958 (Anita de Roos).

Samen gaan we er hopelijk, mits het coronavirus en de overheid dat toelaten, in oktober een leuke week van maken!

Contact

Kerkplein 6, 6581 AC Malden
Postbus 200, 6580 AZ Malden

T 14 024
Vanuit het buitenland
+31 24 358 83 00

E heumen@heumen.nl

Contactformulier
 

Openingstijden