Werkzaamheden IJkelaarstraat - Garstkampsestraat

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Werkzaamheden IJkelaarstraat - Garstkampsestraat

Werkzaamheden IJkelaarstraat - Garstkampsestraat

Dit item is verlopen op 16-10-2019.

Vanaf 15 juli tot 15 oktober voert de firma Mouwrik Waardenburg Oost bv werkzaamheden uit aan IJkelaarstraat, de Garstkampsestraat en een gedeelte van de Sleeburgsestraat.

Fase 1: Sleeburgsestraat

Vanaf maandag 15 juli tot en met 2 augustus worden de werkzaamheden in Sleeburgsestraat, tussen de Garstkampsestraat tot en met de Worsumseweg uitgevoerd. De werkzaamheden bestaan uit het volledige vernieuwen van de rijbaan. Gedurende de werkzaamheden is de weg alleen toegankelijk voor direct aanwonenden.

Fase 2: Garstkampsestraat

Vanaf 5 augustus tot en met 30 augustus worden de werkzaamheden aan de Garstkampsestraat (vanaf de komgrens nabij het tankstation) tot en met de kruising Sleeburgsestraat uitgevoerd. De werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van nieuw asfalt met rode fietsstroken en het aanbrengen van nieuwe bermverhardingen ten behoeve van de veiligheid. De kruisingen zullen niet verhoogd worden, maar krijgen een attentieverhogende markering. De aannemer informeert aanwonenden persoonlijk.

Fase 3: IJKelaarstraat

Vanaf 2 september tot en met 15 oktober augustus worden de werkzaamheden op de IJkelaarstraat vanaf de kruising Sleeburgsestraat tot aan de kruising Lokheuvelseweg uitgevoerd. De werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van nieuw asfalt met rode fietsstroken en het aanbrengen van nieuwe bermverhardingen ten behoeve van de veiligheid. De kruisingen zullen niet verhoogd worden, maar krijgen een attentieverhogende markering. De aannemer informeert aanwonenden persoonlijk.

De provincie Gelderland heeft besloten om voor de realisatie van dit project subsidie beschikbaar te stellen.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op

Op www.heumen.nl/wegwerkzaamheden vindt u tekeningen met uitleg. Bij bijzonderheden tijdens de werkzaamheden informeren wij u via onze website, Facebook en Twitter. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons via telefoonnummer 14 024.

Nieuwsberichten

Archief

Contact

Kerkplein 6, 6581 AC Malden
Postbus 200, 6580 AZ Malden

T 14 024
Vanuit het buitenland
+31 24 358 83 00

E heumen@heumen.nl

Contactformulier
 

Openingstijden