Werkzaamheden Oosterkanaaldijk – Broekkant

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Werkzaamheden Oosterkanaaldijk – Broekkant

Werkzaamheden Oosterkanaaldijk – Broekkant

Dit item is verlopen op 25-05-2019.

Vanaf 29 april tot 25 mei voert de firma Van Gelder werkzaamheden uit aan de Broekkant en de Oosterkanaaldijk in Malden. In dit bericht leest u meer over de werkzaamheden en de consequenties.

Verharding fietspad aan de Oosterkanaaldijk

De eerste week starten we met het verharden van het resterende gedeelte van de Oosterkanaaldijk: Tussen het Stenen Hoofd en de Eendenpoelseweg. Ook worden lantaarnpalen geplaatst naast het fietspad. Tijdens de werkzaamheden is het pad niet toegankelijk voor wandelaars.

Inrichting Broekkant als fietsstraat en 30 km/h weg

Maandag 6 mei starten de werkzaamheden aan de Broekkant. Tussen de aansluiting met de Malderburchstraat en de Kerkweg wordt de Broekkant ingericht als fietsstraat. Tijdens de werkzaamheden wordt ook de kruising met de Raadhuisstraat gelijkwaardig gemaakt. Op het wegvak geldt straks een snelheidslimiet van 30 km/h. Ook komt hier een inrijverbod voor vrachtverkeer. Tijdens de werkzaamheden is de Broekkant 3 weken afgesloten voor doorgaand verkeer. U wordt omgeleid. De trottoirs langs de Broekkant blijven wel toegankelijk tijdens de werkzaamheden. Aanliggende woningen en sportpark Juliana blijven deze weken vanaf 1 zijde bereikbaar. De aannemer informeert aanwonenden persoonlijk.

Verbetering fietspad en trottoir bij de Basalt

Bij de aansluiting van de Basalt op de Eendenpoelseweg verbeteren we de situatie voor fietsers en voetgangers door het verlengen van het fietspad tot over de kruising Basalt – Eendenpoelseweg. Tijdens de werkzaamheden blijft de Basalt grotendeels toegankelijk voor verkeer.

Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op
Op www.heumen.nl/wegwerkzaamheden vindt u tekeningen met uitleg. Bij bijzonderheden tijdens de werkzaamheden informeren wij u via onze website, Facebook en Twitter. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons via telefoonnummer 14 024.

Contact

Kerkplein 6, 6581 AC Malden
Postbus 200, 6580 AZ Malden

T 14 024
Vanuit het buitenland
+31 24 358 83 00

E heumen@heumen.nl

Contactformulier
 

Openingstijden