Wij ontmoeten elkaar!

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Wij ontmoeten elkaar!

Wij ontmoeten elkaar!

Voor de zomervakantie heb ik als nieuwe burgemeester tijdens negen kennismakingsbijeenkomsten op verschillende plekken in de gemeente, kennis gemaakt met vele inwoners uit onze gemeente. Naast de kennismaking hebben we gesproken over wat u en mij bezighoudt en opvalt.

In gesprek

Een van de onderwerpen die regelmatig op tafel kwamen was de behoefte aan ontmoeting. Niet alleen de ontmoeting met mij als uw burgemeester, maar vooral ook de ontmoeting met buurtgenoten of mensen met een zelfde hobby of interesse. Tijdens de kennismaking ontstonden er vele leuke gesprekken. Het gesprek tussen inwoners en dat inwoners elkaar opzoeken vinden wij als gemeentebestuur erg belangrijk. Samenleven doe je immers niet alleen en velen van ons voelen zich beter thuis in een buurt waar je elkaar kent en waar je bij betrokken bent. Ik zou dan ook graag een vervolg willen geven aan die gesprekken.

Graag praat ik met u verder over uw buurt of wijk. Welke ideeën leven er bij u hierover? Hoe kan de betrokkenheid bij uw buurt nog groter worden? Welke initiatieven zou u willen nemen zodat u en uw buurtgenoten nog meer plezier ervaren bij het leven in onze prachtige gemeente?

Een ontmoeting bij u thuis?

Om deze gesprekken in een klein gezelschap mogelijk te make, zou ik het leuk vinden als er inwoners zijn die voor een ontmoeting hun huis of bijvoorbeeld hun  verenigingskantine ter beschikking willen stellen. U bent dan natuurlijk vrij om zelf te bepalen wie er aanschuift. In overleg met u kunnen we ook mensen uit uw buurt uitnodigen. Ik denk aan ontmoetingen van 2 tot maximaal 15 personen. Als u hieraan mee wilt doen, dan hoor ik graag van u. Ik kijk uit naar uw uitnodiging!

Aanmelden

U kunt zich aanmelden bij het secretariaat van de gemeente via telefoonnummer 024 – 358 83 35 bij Winny Geway. U kunt ook mailen naar: secretariaatburgemeester@heumen.nl