Wijkonderhoud Dar in volle gang

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Wijkonderhoud Dar in volle gang

Wijkonderhoud Dar in volle gang

Dar haalt in de gemeente Heumen niet alleen afval op. Dar doet namelijk ook wijkonderhoud in onze gemeente. Maar wat is wijkonderhoud? Iedere maand vertellen we meer over een onderdeel van wijkonderhoud. Daarin leest u wat de gemeente en Dar doen en wat u zelf kunt doen. Zo houden we samen onze gemeente schoon en fris. Deze maand: 'Alles begint weer te bloeien en groeien!'

Onderhoud parken

Dar onderhoudt de parken. Ze schoffelt en snoeit in de parken. Ze heeft extra aandacht voor de snelle groei van onkruid.

Onkruid verwijderen

Met bosmaaiers, bostelmachines en hete lucht-machines verwijdert Dar onkruid op bijvoorbeeld de stoep. Door de klimaatverandering (warme winters) zien we de laatste jaren het onkruid op de stoep en weg steeds hardnekkiger worden. Met de beschikbare middelen doet Dar zoveel als mogelijk, zodat u hier zo min mogelijk overlast van heeft. Ze kan niet voorkomen dat er wat groen blijft staan.

Maatregelen als gevolg van coronavirus

Ondanks het coronavirus gaat Dar verder met het onderhouden van parken. Ook verwijdert zij onkruid op de stoep. Als er meer maatregelen komen door het coronavirus, dan kan het zijn dat Dar tijdelijk met dit werk stopt.

Meer informatie of vragen?

Kijk op www.dar.nl/heumen voor meer informatie of neem contact op met het klantencontactcentrum van Dar. Bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur via info@dar.nl of tel. 024 - 371 60 00.