Win mooie prijzen met uw foto voor de gemeentegids

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Win mooie prijzen met uw foto voor de gemeentegids

Win mooie prijzen met uw foto voor de gemeentegids

Dit item is verlopen op 15-07-2018.

Voor de nieuwe gemeentegids die in het najaar verschijnt organiseert de gemeente Heumen samen met uitgever Akse Media een fotowedstrijd. De beste foto wordt geplaatst op de cover van de gemeentegids en er zijn mooie prijzen te winnen!

Wilt u meedoen aan de fotowedstrijd? Stuur dan uw foto of foto’s vóór 15 juli naar communicatie@heumen.nl onder vermelding van uw naam en telefoonnummer.

Prijzen

De drie winnende foto’s belonen we met een plaats in de gemeentegids en een waardebon van € 75,- (eerste plaats), € 50,- (tweede plaats) en € 25,- (derde plaats). Dit prijzengeld is beschikbaar gesteld door Akse Media. Ook de beste overige inzendingen krijgen een plekje in de gemeentegids.

Spelregels

Wilt u meedoen aan de fotowedstrijd? Houd dan rekening met deze spelregels:

• U kunt alleen deelnemen als u inwoner bent van de gemeente Heumen (medewerkers van de gemeente Heumen zijn uitgesloten van deelname).
  • U mag maximaal twee foto’s insturen.
  • Uw foto moet genomen zijn in de gemeente Heumen en is herkenbaar voor de gemeente en/of de Heumense samenleving.
  • Lever uw foto digitaal aan, in JPEG/JPG formaat met een minimale grootte van 2 MB.
  • Bij deelname aan de wedstrijd geeft u de gemeente Heumen toestemming voor het gebruik van uw foto voor bijvoorbeeld de gemeentelijke website, folders, nieuwsbrieven, etc.
  • Als u personen fotografeert, vraag dan vooraf toestemming voor publicatie van de foto.
  • De winnende foto’s maken wij in september bekend. De winnaars krijgen hiervan schriftelijk bericht.

Uitslag

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de afdeling Communicatie via telefoonnummer 14 024 of communicatie@heumen.nl.