Woningmarkt onderzoek

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Woningmarkt onderzoek

Woningmarkt onderzoek

Bent u van plan een woning te huren in de gemeente Heumen of gemeente Berg en Dal? Of wilt u hier liever een woning kopen? Doe dan mee met een onderzoek van de gemeenten en woningcorporaties Oosterpoort en Waardwonen.

We krijgen steeds meer signalen dat mensen behoefte hebben aan andere woonvormen. Bijvoorbeeld kleinschaliger, samen met vrienden of vlakbij een zorginstelling of mantelzorger. Daarom doen we dit onderzoek. Sluit het huidige woningaanbod in Heumen en Berg en Dal nog wel aan bij de woonwensen van onze inwoners? Het is goed dat we een beeld krijgen bij welke soort woningen mensen missen. En of bijvoorbeeld de kwaliteit en uitstraling van onze woningen nog wel passen. Hiervoor hebben we uw hulp nodig!

Wilt u ook uw woonwensen delen?

U doet mee door het online invullen van een vragenlijst. Het invullen kan t/m 30 april 2019. De vragenlijst is anoniem.

Daarnaast komen de gemeenten en de woningcorporaties graag in gesprek met starters en 65-plussers. Hiervoor hebben we op dinsdag 21 mei 2 verschillende gesprekken gepland: van 16.30 tot 18.00 uur en van 19.30 tot 21.00 uur. Wilt u ook meepraten? U kunt zich t/m 30 april opgeven door een mail te sturen naar akneppers@heumen.nl.

Meer informatie

Heeft u vragen over het onderzoek, stuur dan een mail naar Ad Kneppers: akneppers@heumen.nl. Het onderzoek wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau Companen.