Word vrijwilliger bij de brandweer Malden!

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Word vrijwilliger bij de brandweer Malden!

Word vrijwilliger bij de brandweer Malden!

Brandweer Malden is op zoek naar enthousiaste nieuwe vrijwilligers. Woont of werkt u overdag in Malden, heeft u hart voor uw medeburger en zin in een spannende nieuwe uitdaging? Dan is Post Malden op zoek naar u!

De brandweer is 7 dagen per week, 24 uur per dag paraat om uw veiligheid te garanderen. Om op sterkte te blijven is Post Malden dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Post Malden is gevestigd aan de Ambachtsweg 9 in Malden.

Wat houdt brandweervrijwilliger zijn in?

Een brandweerman of –vrouw heeft een breed takenpakket. Naast het uitrukken voor brand, bevrijdt u ook slachtoffers bij ongevallen, assisteert u bij stormschade en treedt u op bij incidenten met gevaarlijke stoffen. Als vrijwilliger volgt u een opleiding die ongeveer twee jaar duurt en waarbij u één avond in de week besteedt aan het volgen van (praktijk)lessen. Daarnaast oefent u iedere maandagavond samen met uw collega’s van Post Malden zodat u de brandweertaken goed beheerst.

Help de brandweer uit de brand!

Heeft u interesse? Kijk voor meer informatie en hoe u kunt reageren op de website van de brandweer: www.brandweer.nl/malden.

Nieuwsberichten

Archief

Contact

Kerkplein 6, 6581 AC Malden
Postbus 200, 6580 AZ Malden

T 14 024
Vanuit het buitenland
+31 24 358 83 00

E heumen@heumen.nl

Contactformulier
 

Openingstijden