Zaterdag 21 september: aftrap dementievriendelijk Heumen in Malden

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Zaterdag 21 september: aftrap dementievriendelijk Heumen in Malden

Zaterdag 21 september: aftrap dementievriendelijk Heumen in Malden

Vindt u het ook belangrijk  dat alle mensen mee kunnen doen, dat mensen zich thuis en veilig voelen en dat we begrip hebben voor elkaar? Dat mantelzorgers en buren van mensen met dementie zich minder belast voelen en steun ervaren in de aandacht en zorg voor hun naasten?

Op zaterdag 21 september om 11.00 uur in Winkelcentrum Malden trapt wethouder Leo Bosland het project 'Dementievriendelijk Heumen' af en maakt u kennis met de kerngroep Dementievriendelijk Heumen.

Kerngroep Dementievriendelijk Heumen

De kerngroep dementievriendelijk Heumen bestaat uit actieve inwoners, ervaringsdeskundigen en professionals uit Heumen en is opgericht om waar nodig en waar mogelijk verbeteringen in de gemeente aan te brengen. Zij nodigen inwoners, werkgevers, verenigingen  en mede buurtgenoten – van buurman en bakker tot sportclub en wijkagent - uit om mee te denken en mee te doen. 

Speelt dementie in uw eigen situatie? In uw woonomgeving, bij de vereniging, op uw werk? Of maakt u zich zorgen over iemand in uw directe omgeving? Wilt u weten wat u kunt doen als buurman of buurvrouw of wie u kunt bereiken met vragen? Wij denken graag met u mee hoe we samen met u het leven voor mensen met dementie en hun naasten kunnen verbeteren. Heeft u behoefte aan informatie, of wilt u uw ervaringen delen? Lees de Dementiewijzer op de site van Malderburch of neem contact op met Vraagwijzer op nummer: (024) 358 83 00. Ideeën voor een initiatief kunt u mailen naar meneer J.C.A. van Zonneveld: j.vanzonneveld@caiway.nl.

Contact

Kerkplein 6, 6581 AC Malden
Postbus 200, 6580 AZ Malden

T 14 024
Vanuit het buitenland
+31 24 358 83 00

E heumen@heumen.nl

Contactformulier
 

Openingstijden