Zonnepanelen aanschaffen via gemeente Heumen? Vooral nu!

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Zonnepanelen aanschaffen via gemeente Heumen? Vooral nu!

Zonnepanelen aanschaffen via gemeente Heumen? Vooral nu!

Het coronavirus houdt ons allen in de greep. Er wordt keihard gewerkt om dit een halt toe te roepen. Diverse sectoren zien nu hun omzet drastisch terugvallen en ook de bouw- en installatiesector kampt met de negatieve gevolgen. Het is daarom vooral nu een goed moment om na te denken over de aanschaf van zonnepanelen en zo te zorgen dat bouw- en installatiebedrijven in onze gemeente de komende moeilijke periode verzekerd zijn van opdrachten.

U kunt zonnepanelen via de gemeente Heumen aanschaffen. Er wordt nog steeds geïnstalleerd, weliswaar tegen extra veiligheidsvoorschriften in verband met het coronavirus. U bent verzekerd van een goede zonnepaneleninstallatie. Geen zorgen voor een periode van 15 jaar omdat de gemeente Heumen garant staat voor alle afspraken! U wordt zo veel mogelijk ontzorgd. Geen uitzoekwerk, de installatie wordt heel eenvoudig gefinancierd door een aantrekkelijke gemeentelijke lening van 15 jaar. In 1 keer betalen of extra aflossen kan ook en de BTW teruggave wordt ook voor u geregeld. Veel makkelijker kan het niet worden. Tot slot: u bespaart ook nog eens geld. Want ook al wordt de salderingsregeling vanaf 2023, in 10 jaar tijd, stapsgewijs afgebouwd, het investeren in zonnepanelen blijft financieel aantrekkelijk.

Informatie en aanmelden

Aanmelden voor een vrijblijvende offerte is eenvoudig. Ga hiervoor naar de pagina Zonnepanelenproject, daar kunt u ook de voorwaarden en uitgebreide informatie vinden.

Informatie over de salderinsgregeling kunt u vinden via Milieucentraal.

Wie kan meedoen?

Alle particuliere woningeigenaren (ook met een smalle beurs), maar ook bedrijven en (sport) verenigingen met een eigen pand en een kleinverbruikersaansluiting van maximaal 3×80 ampère.