Trouwambtenaren

Home > Inwoners > Trouwambtenaren

Trouwambtenaren

De huwelijken en geregistreerde partnerschappen worden voltrokken door speciaal daarvoor aangestelde ambtenaren, de zogenaamde buitengewone ambtenaren van de burgerlijke stand (babsen). De gemeente Heumen heeft 3 buitengewone ambtenaren van de burgerlijke stand. Hieronder stellen zij zich voor. Klik op de naam voor meer informatie.

TrouwambtenaarJenny Boonzaaijer-Hoooisma           Trouwambtenaar Marien Kuipers          Jan Boot trouwambtenaar

Jenny Boonzaaijer-Hooisma                  Marien Kuipers                                     Jan Boot

Enkele weken vóór het huwelijk of partnerschap neemt de buitengewoon ambtenaar contact met u op om een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek. U bespreekt samen met hem of haar hoe de voltrekking eruit gaat zien. In goed overleg is er heel veel mogelijk.

Eigen trouwambtenaar

Er zijn ook mogelijkheden om een trouwambtenaar voor één dag aan te wijzen. Bijvoorbeeld iemand uit uw familie of kennissenkring. Gebruik hiervoor het aanvraagformulier benoeming eigen trouwambtenaar (pdf, 113 kB). De trouwambtenaar van eigen keuze kan worden bijgestaan door een ervaren trouwambtenaar van de gemeente.De medewerkers van de afdeling Publiekszaken informeren u graag over de mogelijkheden en tarieven. Bel 14 024 of mail naar heumen@heumen.nl.

Contact

Kerkplein 6, 6581 AC Malden
Postbus 200, 6580 AZ Malden

T 14 024
Vanuit het buitenland
+31 24 358 83 00

E heumen@heumen.nl

Contactformulier
 

Openingstijden