Trouwlocaties

Home > Inwoners > Trouwlocaties

Trouwlocaties

Naast het gemeentehuis in Malden zijn er nog 9 goedgekeurde vaste trouwlocaties waar u kunt trouwen of uw geregistreerd partnerschap kunt aangaan. Iedere locatie biedt vele en verrassende mogelijkheden. Neem gerust contact op met de eigenaar of beheerder van de locatie voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Eigen trouwlocatie kiezen

Naast de vaste locaties is het ook mogelijk zelf een locatie te kiezen waar u wilt trouwen of uw partnerschap wilt laten registreren. Deze locatie moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo moet de locatie binnen de gemeentegrens van Heumen vallen, toegankelijk zijn voor in- of mindervaliden en er moet voldoende parkeergelegenheid zijn.

Voor het trouwen op een zelfgekozen locatie moet u een aanvraag indienen bij de gemeente:

  • Bekijk de volledige voorwaarden voor het trouwen of geregistreerd partneren op een locatie naar keuze in de regeling trouwen op locatie naar keuze (pdf, 105 kB)
  • Vul het aanvraagformulier trouwen/geregistreerd partnerschap op locatie naar keuze (pdf, 98 kB)
  • Stuur het volledig ingevulde en ondertekende aanvraagformulier uiterlijk 3 maanden voor uw huwelijks/registratiedag naar: heumen@heumen.nl.
  • Is de locatie van uw keuze nog niet bekend, dan beoordelen wij die locatie. Dat betekent dat wij de locatie gaan bekijken en toetsen aan de criteria die daarvoor staan.
  • Er is toestemming nodig van zowel de eigenaar of de beheerder en het bruidspaar.
  • Heeft u toestemming? Dan neemt de trouwambtenaar die het huwelijk gaat voltrekken contact met u op. In dit gesprek wordt de huwelijksplechtigheid helemaal doorgesproken.

Prijs

Dag en tijd

Vaste trouwlocaties

Eigen gekozen trouwlocatie
Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17.00 uur € 400 € 575
Maandag tot en met vrijdag na 17.00 uur € 455 € 630
Op zaterdag € 455 € 630
Op zon- of feestdag € 455 € 630

Dit zijn de kosten voor een huwelijk met een trouwambtenaar en bode van de gemeente Heumen.

Wilt u zelf een trouwambtenaar 'meenemen'? Of heeft u andere bijzondere wensen? Dat kan! Maak een afspraak met de afdeling Publiekszaken en vraag naar de mogelijkheden en de daarbij horende tarieven.

Contact

Kerkplein 6, 6581 AC Malden
Postbus 200, 6580 AZ Malden

T 14 024
Vanuit het buitenland
+31 24 358 83 00

E heumen@heumen.nl

Contactformulier
 

Openingstijden