Verkeersmaatregelen

Home > Inwoners > Verkeersmaatregelen

Verkeersmaatregelen

Maar liefst drie dagen trekt het wandellegioen van de 4Daagse door onze gemeente. Tijdens deze doorkomstdagen gelden in de gemeente tijdelijke verkeersmaatregelen.

Woensdag 18 juli

Overasselt

Tussen 05.00 en 11.00 uur zijn de Hessenbergseweg (van St. Walrick naar Wijchen/Alverna) en de St. Walrickweg (van St. Walrick naar Nijmegen) voor alle verkeer afgesloten. Verkeer van en naar Overasselt kan omrijden via Heumen of Nederasselt.

Donderdag 19 juli

Malden

Tussen 05.00 en 11.00 uur zijn de Hatertseweg, Broekkant, Broeksingel en Zwerfkei afgesloten voor alle verkeer. De bedrijven op de industrieterreinen De Hoge Brug en Ambachtsweg zijn gedurende deze uren niet bereikbaar. Malden is bereikbaar via de Rijksweg.

Vrijdag 20 juli

Nederasselt

Tussen 5.00 en 11.00 zijn de Maasdijk, de Hollestraat, het Klokstraatje en de Sluisweg afgesloten. Nederasselt blijft goed bereikbaar vanuit alle richtingen.

Overasselt

De Kasteelsestraat, Valkstraat, Hoogstraat, Kruisbergsestraat, Oude Kleefsebaan, Mgr. Van de Burgtstraat, P. van Kuppenveldstraat en Tempelstraat in Overasselt zijn tussen 5.00 en 11.00 afgesloten.

Overasselt blijft bereikbaar vanuit Heumen en Nederasselt. Op de kruispunten Zilverbergweg - Mgr. v.d. Burgtstraat en Zilverbergweg – Kruisbergsestraat zijn doorsteken in het wandelparcours voor autoverkeer.

Heumen

De Dorpstraat en de Oude Boterdijk zijn tussen 9.00 en 15.00 afgesloten. Heumen is alleen via de Looistraat bereikbaar. Let op: dit jaar is er geen oversteek in het parcours bij de kruising Oude Boterdijk – Koningin Julianastraat.

Molenhoek (Heumens deel)

De Rijksweg is van ongeveer 08.30 tot 16.00 afgesloten voor alle verkeer. Industrieterrein Sluisweg en de Molenstraat zijn alleen via de A73 en de Jan. J. Ludenlaan bereikbaar. Molenhoek (gem. Mook en Middelaar) is via Groesbeek bereikbaar.

Malden

De Rijksweg is van ongeveer 08.30 tot 16.00 afgesloten voor alle verkeer. Op de kruising Rijksweg - Kloosterstraat is in het wandelparcours een doorsteek voor autoverkeer.

In verband met de feestelijkheden op het Kerkplein in Malden is de Rijksweg, tussen de Kloosterstraat en de Groesbeekseweg, op donderdag 19 juli al vanaf 19.00 uur afgesloten.

Parkeerverboden

Om de bereikbaarheid voor hulpdiensten te verzekeren, worden op diverse toeleidende wegen parkeerverboden ingesteld.

Afsluiting Maasdijk Heumen en Overasselt woensdagavond 18 juli

In verband met de 4Dorpentocht is De Maasdijk vanaf Heumen tot Overasselt, ter hoogte van de Tempelstraat, tussen 18.30 en 20.30 uur tijdelijk afgesloten voor autoverkeer. Fietsers kunnen wel passeren, maar we verzoeken hen rekening te houden met de wandelaars.

Contact

Kerkplein 6, 6581 AC Malden
Postbus 200, 6580 AZ Malden

T 14 024
Vanuit het buitenland
+31 24 358 83 00

E heumen@heumen.nl

Contactformulier
 

Openingstijden