Wegwerkzaamheden

Home > Inwoners > Wegwerkzaamheden

Wegwerkzaamheden

De gemeente Heumen werkt aan het beheer en onderhoud van wegen en fietspaden. Jaarlijks worden er wegwerkzaamheden uitgevoerd. Op deze pagina vindt u informatie over de verkeersmaatregelen in de gemeente Heumen. Op de website van de Provincie Gelderland staat waar in Gelderland wegwerkzaamheden zijn en welke grote evenementen voor eventuele overlast kunnen zorgen.

 • Malden

  • Onderhoudswerkzaamheden Gasunie in Malden (vanaf 24 april)

   In de periode 24 april tot en met 22 mei 2017 gaat Gasunie aan de Groesbeekseweg ter hoogte van het zweefvliegveld en de brug over het spoor werkzaamheden verrichten aan het gastransportnet.

  • Onderhoudswerkzaamheden Gasunie in Malden (vanaf 15 februari)

   In de periode 15 februari tot en met 1 mei 2017 gaat Gasunie in het park, gelegen tussen de Groesbeekseweg, de Merellaan en volkstuinvereniging ‘De Heikant’ in Malden, werkzaamheden verrichten aan het gastransportnet. Tijdens de werkzaamheden zal een groot deel van het park afgesloten zijn voor wandelaars en fietsers. Een week voor aanvang van de werkzaamheden zal de aannemer een vooraankondiging van de omleiding plaatsen nabij de af te sluiten voet/fietspaden. De volkstuintjes en Scouting Malden blijven gewoon bereikbaar.

Contact

Kerkplein 6, 6581 AC Malden
Postbus 200, 6580 AZ Malden

T 14 024
Vanuit het buitenland
+31 24 358 83 00

E heumen@heumen.nl

Contactformulier
 

Openingstijden