Wegwerkzaamheden

Home > Inwoners > Wegwerkzaamheden

Wegwerkzaamheden

De gemeente Heumen werkt aan het beheer en onderhoud van wegen en fietspaden. Jaarlijks worden er wegwerkzaamheden uitgevoerd. Op deze pagina vindt u informatie over de verkeersmaatregelen in de gemeente Heumen.

Op de website van Bereikbaargelderland staat waar in Gelderland wegwerkzaamheden zijn en welke grote evenementen voor eventuele overlast kunnen zorgen.

 • Gemeente Heumen

  • Werkzaamheden aan bushaltes

   De firma Weijers voert in opdracht van de gemeente Heumen in juli werkzaamheden uit aan diverse bushaltes. De werkzaamheden vinden plaats op de Kasteelsestraat en St. Walrickweg in Overasselt, de Looistraat in Heumen en de Veldsingel in Malden.

 • Heumen

  • Werkzaamheden Looistraat

   Op 9 september start de firma Infrascoop in opdracht van de gemeente Heumen en Klok Woningbouw met het woonrijp maken van het bouwplan Heumen noord 3. Ook aan de Looistraat zullen werkzaamheden plaats vinden. Aan weerszijden van de Looistraat worden trottoirs aangelegd. Het betreft hier het gedeelte ter hoogte van de nieuwbouwwoningen van Heumen Noord 3, specifiek tussen de aansluiting Parallelweg N271 en huisnummer 30.

 • Overasselt

Contact

Kerkplein 6, 6581 AC Malden
Postbus 200, 6580 AZ Malden

T 14 024
Vanuit het buitenland
+31 24 358 83 00

E heumen@heumen.nl

Contactformulier
 

Openingstijden