Sinds de aanleg van het nieuwe park en de opening van de school zijn de weergoden ons gunstig gezind. De nieuwe planten en het gras verwelkomen de regen en de zonneschijn, en ze gedijen er goed bij. Toen het in juni enkele weken droog weer was, heeft onze buitendienst de bomen en planten extra water gegeven. Enkele bomen en planten lieten hun blaadjes al hangen, maar daar is nu niets meer van te zien. Het Kroonwijkpark wordt steeds groener!

Bescherming plantvakken

De palen met rode draad ertussen, die de plantvakken beschermen, laten we nog staan. Het lopen door de plantvakken is niet goed voor de planten, want die kunnen dan beschadigen. We hopen dat iedereen de palen laat staan en om de plantvakken heen zal lopen, zodat de planten groter en groener kunnen worden.

Nieuwe verkeersborden geplaatst

Er zijn nieuwe verkeersborden geplaatst bij de Kiss&Ride-zone en bij de paden. Voor gebruikers van de Kiss&Ride zone moet nu duidelijk zijn dat je alleen op het terrein je auto mag parkeren in de aangegeven bloktijden. Medewerkers van de school mogen met een speciale ontheffing langer op het terrein parkeren. Voor brommer- en scooterrijders zijn borden geplaatst, zodat zij zien dat er NIET met brommers en scooters door het park gereden mag worden.

Zitmuren en afvalbakken

De zitmuren van tegels in de speelkuil zijn nu voorzien van houten zittingen. Om te voorkomen dat er tegels loskomen. Ook hebben we een extra afvalbak in het park geplaatst. Inwoners die meldingen hebben gedaan ter verbetering van het park willen we hierbij bedanken.

We hopen dat iedereen met plezier gebruik kan maken van het park.