Voelt uw zoon of dochter zich wel eens alleen? Dat is niet gek. In Nederland voelt 8% van de jongeren tussen de 12 en 25 jaar zich namelijk vaak alleen. Mocht uw zoon of dochter daar last van hebben en wilt u dat veranderen? Dan is Join us misschien iets voor hem of haar. Join us is een organisatie die leeftijdsgenoten met elkaar in contact brengt, ze helpt sociaal sterker te worden en ze leert om zelfstandig vriendschappen op te bouwen en te onderhouden. Deelname is gratis. Onze gemeente gaat in samenwerking met Join us vanaf dinsdag 7 december 2021 van start voor jongeren tussen 12 en 18 jaar oud. 

Samen met andere jongeren worden allerlei activiteiten bedacht en georganiseerd. De groep bepaalt dus zelf hoe de avond eruit ziet. Denk aan een avondje gamen, spelletjes doen, gourmetten, een filmpje kijken, voetballen, bowlen etc. Tijdens de avonden zijn er begeleiders aanwezig die helpen met sociaal sterker te worden! Op Youtube staat een filmpje waarbij ervaringsdeskundigen tips voor een gesprek met uw kind geven. Kijk op: https://bit.ly/3n1PjPr

Kom erbij: Join Us!

Bent u nieuwsgierig naar Join us? Bespreek het met uw kind. Op www.join-us.nu vindt u meer informatie en veel ervaringsverhalen van jongeren. Deelname is gratis. Wilt u eerst wat meer informatie? Bel of mail dan met Zaphira van Leeuwen: 06 – 50 07 45 97, zvleeuwen@heumen.nl.

Praktische informatie

Join us Malden is voor jongeren van 12-18 jaar en komt voor de eerste keer samen op dinsdag 7 december (daarna om de week) van 18.30 tot 21.30 uur in de nieuwe jongerenlocatie (voorheen SJEM) onder Maldensteijn (Kerkplein 8) in Malden. De ingang is aan de Rijksweg-zijde (trap af).