De meeste kinderen en jongeren voelen zich gelukkig. Maar er zijn ook kinderen die (tijdelijk of langdurig) níet zo lekker in hun vel zitten. Steeds meer kinderen hebben last van prestatiedruk, voelen zich onzeker of faalangstig en raken teleurgesteld als iets tegenvalt. U merkt dit omdat uw kind zich bijvoorbeeld terugtrekt of gesloten, neerslachtig, lusteloos en/of onbereikbaar is.

Wat doet u als uw kind in een dip zit? Als ouder valt het niet altijd mee om er voor uw kind te zijn. Het kan lastig zijn om erachter te komen wat er aan de hand is, om contact te houden en hem/haar te ondersteunen. Hoe helpt u uw kind door moeilijke periodes heen? Theatergroep Bint zorgt voor een leuke voorstelling in een veilige en open sfeer, zonder oordeel of kritiek en zonder de situatie te willen oplossen. Ze maken ruimte voor nog niet vertelde verhalen en maken daarvan theater en muziek.

Stoelen reserveren

De voorstelling vindt plaats op woensdag 19 april 2023 van 19.30-21.30 uur in het theater van Maldensteijn, Kerkplein 8 Malden. Er zijn geen kosten aan verbonden. Reserveer uw stoelen via www.ggdgz.nl/theatervoorstelling(externe link).

Deze voorstelling wordt georganiseerd door het Netwerk Jeugd Heumen en gemeente Mook & Middelaar.