Al meer dan een jaar rijden er bussen van Buurtvervoer Heumen in onze gemeente. Tot nu toe kon u voor dit vervoer alleen in de ochtend een rit boeken. Vanaf 1 mei kunt u ook ’s middags bellen om een rit te reserveren. Hierdoor verandert er ook wat voor inwoners met een Wmo-vervoerspas van Avan. 

Inwoners met een Wmo-vervoerspas maken vanaf 1 mei voor ritten binnen de gemeente en naar de ziekenhuizen in Nijmegen, alleen nog gebruik van Buurtvervoer. Dit geldt voor de ritten op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot en met 18.00 uur. Als Buurtvervoer niet rijdt of als u een rit nodig heeft buiten de gemeente Heumen dan kunt u gebruik blijven maken van Avan. 

Naar welke ziekenhuizen rijdt Buurtvervoer?

Buurtvervoer rijdt naar het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (met uitzondering van CWZ Waalsprong) en het Radboudumc in Nijmegen. 

Vervoerspas Buurtvervoer

Alle inwoners kunnen gebruik maken van Buurtvervoer Heumen. U heeft hiervoor geen vervoersindicatie nodig. Wel heeft u een vervoerspas nodig. Deze kunt u aanvragen via www.buurtvervoerheumen.nl door registratie van uw e-mailadres of u belt de planner van Buurtvervoer op: 06 – 38 27 82 31. 

Gebruik Buurtvervoer en Avan tussen 1 en 30 april

Als u nog geen vervoerspas van Buurtvervoer heeft kunt u deze in de hele maand april aanvragen, zodat u vanaf mei met Buurtvervoer kunt reizen. De planners zijn vanaf 1 april van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 9.00 tot en met 17.00 uur voor het inplannen van een rit. Uiteraard kunt u ook bij hen terecht voor meer informatie over dit vervoer. Daarnaast kunt u in april nog gewoon gebruik maken van Avan tijdens de rittijden van Buurtvervoer. 

Informatie 

Heeft u nog andere vragen? Stel deze dan gerust aan een medewerker van de gemeente via: vraagwijzer@heumen.nl of neem telefonisch contact met ons op via: (024) 358 83 00.