Op dinsdag 10 januari werd het eerste Max Vitaal boekje uitgereikt aan wethouder Rob Engels. Rob ontving het eerste boekje tijdens de valpreventie cursus in 'Ons Huis' in Nederasselt en uit handen van Sjaak- Coolen. Hij is vrijwilliger bij “Voor elk wat wils” in Nederasselt. Het boekje geeft u inzicht in de vele (sport) mogelijkheden die onze gemeente heeft. 

Een actieve leefstijl geeft het leven meer kwaliteit. Een gezonde leefstijl kan op korte termijn al bijdragen aan kwaliteit van leven. Het speelt een belangrijke rol bij het kunnen blijven deelnemen aan de samenleving en behoud van het gewone leven. Tal van sportverenigingen bieden de mogelijkheid om te komen sporten, maar soms is het lastig om te weten welke verenigingen er allemaal zijn en wat ze aanbieden. Daarom geven wij dit boekje ‘Max Vitaal’ uit. 

Hulp nodig of vragen?

Neem dan contact op met beweegcoach Dorien Vrolijks, te bereiken op: 06 – 52 68 31 16 of stuur een e-mail naar: heumenbeweegt@heumen.nl. Kijk voor het meest actuele aanbod op: www.heumenbeweegt.nl(externe link)

Waar zijn de boekjes verkrijgbaar?

De boekjes liggen bij de receptie van het gemeentehuis en bij gezondheidscentrum ‘De Kroonsteen’ in Malden. Bovendien hebben alle verenigingen ze voor u beschikbaar. Binnenkort komen ze op nog meer plekken te liggen.