Wilt u mee richting geven aan de ontwikkeling van de Zilverbergweg/Kruisbergsestraat? Ga dan naar Heumenpraatmee en geef uw reactie op een van de drie modellen.

Eind 2020 informeerden wij u over de toekomstige woningbouw aan de Zilverbergweg / Kruisbergsestraat in Overasselt. De afgelopen maanden hebben wij veel informatie, kansen en aandachtspunten opgehaald over het gebied. Stedenbouwkundig bureau LOS Stadomland heeft drie modellen ontwikkeld. Deze modellen geven de mogelijke ontwikkelrichtingen weer.

Uw mening geven

Eind maart hebben wij met de meedenkgroep en belanghebbenden in het gebied, online sessies gehad om hun mening over de modellen te achterhalen. Ook uw mening willen wij graag weten. Wij nodigen u uit om op www.heumenpraatmee.nl uw mening te geven over de modellen en enkele vragen te beantwoorden. Dat helpt ons bij het selecteren van een voorkeursmodel. U heeft de gelegenheid tot 21 april te reageren. Daarna selecteren wij een voorkeursmodel dat wij op 28 april ter besluitvorming voorleggen aan het college. Meer informatie over dit project vindt u op Heumenpraatmee. Heeft u vragen? Mail dan naar woningbouw@heumen.nl