Het kabinet heeft vanwege de coronacrisis een pakket aan maatregelen gepresenteerd voor ondernemers. U kunt financiële hulp krijgen met de Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo). De Tozo bestaat uit 2 delen:

  • Een uitkering
  • Een lening voor bedrijfskapitaal

De regelingen TOZO 1 en 2 zijn inmiddels gestopt en vervangen door een soortgelijke regeling: TOZO 3. Wilt u gebruik maken van deze regeling? Maak dan gebruik van onderstaande links.
Wilt u een bedrijfskrediet aanvragen van maximaal 10.157 euro? Hiervoor kunt u ook gebruikmaken van onderstaande formulieren.

Tozo 3 Wat is er anders?

Met terugwerkende kracht aanvragen vanaf 1 oktober 2020 kan alleen in oktober en november 2020. Voor de maanden daarna kunt u de uitkering alleen aanvragen vanaf de 1e van de maand waarin u de aanvraag doet.  Op 15 december 2020 kunt u dus aanvragen vanaf 1 december 2020.

Aanvragen verlenging TOZO 3 voor levensonderhoud

 

Aanvragen aanvullende geldlening ten behoeve van bedrijfskapitaal TOZO 3

 

Aanvragen TOZO 3 uitkering levensonderhoud

 

Let op! Wie een beroep doet op de TOZO-regeling moet aan de gemeente alle inlichtingen geven die nodig zijn om het recht op en de hoogte van de uitkering te kunnen bepalen. Verstrekt u onvolledige of valse inlichtingen, dan vordert de gemeente de uitkering terug en wordt daar bovenop een boete opgelegd. Dat kan ook als achteraf bij een extra toets blijkt dat de uitkering ten onrechte is verstrekt.

Wilt u wat vragen of heeft u een opmerking? Mail dan naar: noodloket-ondernemers@heumen.nl.