De gemeente Heumen wil extra aandacht besteden aan het lokale vrijwillige inzet. Maar hoe kunnen we dat het beste doen? Help ons op weg door de vragenlijst in te vullen! 

Vragenlijst lokale vrijwillige inzet

Voor wie is deze vragenlijst?  

Deze vragenlijst is voor vrijwilligersorganisaties zoals verenigingen, stichtingen en inwonersinitiatieven zonder winstoogmerk uit de gemeente Heumen.   

Waarom deze vragenlijst? 

Waar zouden we zijn zonder al die vrijwilligers en andere actieve inwoners die er elke dag weer voor zorgen dat verenigingen kunnen bestaan? Die ervoor zorgen dat er veel is om aan deel te nemen en hulp te bieden aan dorpsgenoten die dit nodig hebben. Deze vrijwillige inzet is essentieel voor de vitaliteit van onze vier dorpen. Daarom wil de gemeente Heumen extra aandacht besteden aan het lokale vrijwilligerswerk. Met het invullen van de vragenlijst geeft u ons waardevolle informatie die we gebruiken voor het ontwikkelen van onze plannen. 

Uw deelname is waardevol, daarom verloten wij drie ‘De Kracht van Lokaal’ cadeaubonnen ter waarde van 30 euro onder de inzendingen.  

Praktische informatie  

  • U kunt de vragenlijst met of zonder DigiD invullen. Met DigiD kunt u tussentijds opslaan en er later mee verdergaan. Zonder DigiD moet het in één sessie af zijn. Gebruik dan de pdf van de vragenlijst om uw antwoorden voor te bereiden.   
  • De sessie (de invultijd) kan tussendoor verlopen, dus op tijd verlengen als daarom gevraagd wordt.  
  • Bij vragen met een * is een antwoord vereist.
  • Na het invullen kunt u het overzicht van antwoorden checken.  
  • Na een klik op de knop verzenden kunt u de ingevulde vragenlijst opslaan en uitprinten.  
  • Graag uiterlijk donderdag 20 april invullen.  
  • U ontvangt een ontvangstbevestiging.  
  • Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 15-20 minuten.  

Komt u er niet uit? Neem dan contact op met de coördinator van het vrijwilligerssteunpunt 

Terugkoppeling  

De uitkomsten zullen een beeld geven van hoe het gesteld is met het lokale vrijwilligerswerk. U ontvangt voor de zomer per e-mail een compacte terugkoppeling. In de terugkoppeling zal ook staan wie de lokale waardebonnen hebben ontvangen.   

Contact 

U kunt voor meer informatie terecht bij Vrijwilligerssteunpunt Heumen. Neem via mailadres vrijwilligerswerk@heumen.nl of het algemene nummer van de gemeente 024 – 3588300 contact op met coördinator Catelijne Quant.