Maakt u ook weleens mooie foto’s van onze gemeente? Voor de nieuwe gemeentegids die in het najaar verschijnt organiseren we samen met uitgever Akse Media een fotowedstrijd. De beste foto wordt geplaatst op de voorkant van de gemeentegids en er zijn mooie prijzen te winnen!
Ga dus snel op pad voor uw mooiste foto van onze gemeente. De foto’s mogen van alle seizoenen zijn, dus u kunt ook meedoen met foto’s die u eerder gemaakt heeft.

Stuur uw foto of foto’s uiterlijk 15 juli naar communicatie@heumen.nl onder vermelding van uw naam en telefoonnummer.

Prijzen

De drie winnende foto’s belonen we met een plaats in de gemeentegids en een geldbedrag van € 75,- (1e prijs), € 50,- (2e prijs) en € 25,- (3e prijs). Dit prijzengeld is beschikbaar gesteld door Akse Media. Ook de beste overige inzendingen krijgen een plekje in de gemeentegids. De winnende foto’s maken wij in september bekend. De winnaars krijgen hiervan schriftelijk bericht.

Spelregels

  • De fotowedstrijd is alleen voor inwoners van de gemeente Heumen (medewerkers van de gemeente zijn uitgesloten van deelname).
  • U mag maximaal twee foto’s insturen.
  • Uw foto is in de gemeente Heumen gemaakt en is herkenbaar voor de gemeente en/of de Heumense samenleving.
  • Lever uw foto digitaal aan, in JPEG/JPG formaat met een minimale grootte van 2 MB.
  • Bij deelname aan de wedstrijd geeft u de gemeente Heumen toestemming voor het gebruik van uw foto voor bijvoorbeeld de gemeentelijke website, folders, nieuwsbrieven, etc.
  • Als u personen fotografeert, vraag dan vooraf toestemming voor publicatie van de foto.