In Nederland groeit het aantal zonnepanelen gestaag, ook bij huiseigenaren. Zonnepanelen zijn financieel een interessante investering, zeker met de hoge energiekosten, en ze zijn nog goed voor het milieu ook! Overweegt u al uw eigen stroom op te wekken?

Voordelige regelingen

De overheid heeft verschillende regelingen opgezet om de installatie van zonnepanelen interessant te maken. Zo streept de energiemaatschappij elk jaar uw verbruikte en opgewekte stroom tegen elkaar weg, waardoor de energierekening fors daalt. Dit heet ook wel salderen. Daarnaast kunt u de gehele btw over de aanschaf van de zonnepanelen terugvragen, wat neerkomt op 21% van het totale bedrag.

Zonnepanelen zonder spaargeld

Ondanks deze regelingen blijft een zonnepanelensysteem een flinke investering. Om een installatie voor iedereen mogelijk te maken werken wij samen met Volta Limburg. Daarbij sluit u een voordelige lening af bij de gemeente. De maandelijkse aflossing is vaak minder dan de besparing op de energierekening, dat maakt het financieel aantrekkelijk! Volta Limburg voert het hele traject uit: van advies, installatie tot onderhoud. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk voor meer informatie op www.heumen.nl/zonnepanelenproject.