Heeft u interesse in het aanschaffen van zonnepanelen? Voor alle inwoners, ondernemers en verenigingen met een kleinverbruikersaansluiting (maximaal 3x80 Ampère) hebben wij een voordelig zonnepanelenproject.

Met dit project sluit u een contract af met de gemeente Heumen voor het leveren en plaatsen van zonnepanelen. Van aanschaf en installatie tot garantie en onderhoud. U wordt volledig ontzorgd.

Betrouwbare partner

De gemeente werkt samen met Volta Solar, dochteronderneming van Volta Limburg. Een bedrijf dat u als inwoner alle werkzaamheden uit handen neemt. Volta Solar onderzoekt eerst of uw dak geschikt is. Daarna gaat Volta Solar aan de hand van uw energierekening na hoeveel panelen u nodig heeft om in uw eigen energiebehoefte te voorzien. Vervolgens zorgt het bedrijf voor de installatie en het onderhoud van de panelen, voor 15 jaar.

Gunstige lening

Het is mogelijk gebruik te maken van een gunstige lening van de gemeente tegen een rentepercentage van 1,12% (peildatum 1-1-2022) om uw zonnepanelen te financieren.

Doet u mee? Zo meldt u zich aan!

Ga naar de website van Volta Solar via www.dakcheck.nl/heumen. Hier vult u uw gegevens in en vraagt u een offerte aan.

Er wordt eerst een dakcheck gedaan om te kijken of uw dak geschikt is. Dit kan via beschikbare gegevens op afstand, of er komt iemand bij u thuis kijken. Mogelijk neemt Volta Solar contact met u op voor aanvullende informatie. Daarna ontvangt u een offerte voor uw zonnepanelen.

Wilt u meer informatie of persoonlijk advies? Neem dan deel aan het eerstvolgende webinar over ons gemeentelijk zonnepanelenproject. Via onze communicatiekanalen leest u wanneer dit plaatsvindt en hoe u zich kunt aanmelden.

U kunt ook contact opnemen met één van de adviseurs van Volta Solar via heumen@voltasolar.nl of telefonisch via 088 023 74 84.