Heeft u ook de wens om uw woning te verduurzamen, maar weet u niet waar u moet beginnen? Laat het Energieloket in uw gemeente u dan helpen! De medewerkers van het loket staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van persoonlijk advies.

Bij hen kunt u niet alleen terecht voor onafhankelijk advies, maar ook voor praktische oplossingen die passen bij uw specifieke situatie. Het loket begrijpt namelijk als geen ander dat elke woning anders is en dat er geen standaardoplossing is als het gaat om verduurzamen.

De website van het Energieloket(externe link) biedt gratis advies en handige tips die u direct kunt toepassen om uw woning energiezuiniger te maken. Maar ook telefonisch of per e-mail staat het loket voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Bezoek het loket

Samen met het Energieloket in uw gemeente zet u de eerste stap naar een duurzame toekomst. Bezoek het loket en ontdek hoe u energie kunt besparen, de woning comfortabeler kunt maken en hoe u kunt bijdragen aan een betere wereld voor toekomstige generaties.

Energieloket Heumen is op de eerste verdieping van het gemeentehuis in Malden. Het is geopend op donderdagochtend vanaf 9.00 tot 12.30 uur, alleen op afspraak. Een afspraak maken kan op: www.heumen.nl/energieloket-heumen.