Vanaf 10 april kunnen inwoners met €25,- euro korting een fietshelm kopen Wethouder Pepijn Baneke is enthousiast over deze kortingsactie:  

“Naar school, werk, winkel of gewoon omdat het leuk is: er wordt veel gefietst in onze gemeente. Super! Fietsen is gezond, goed voor het milieu en een handige manier om files en volle parkeerplaatsen te ontwijken.  

Als wethouder ben ik verantwoordelijk voor mobiliteit. Mobiliteit stopt niet bij onze gemeentegrenzen. Daarom werken we in de regio samen aan thema's als bereikbaarheid en verkeersveiligheid.  

Vanuit die samenwerking sprak ik met trauma-artsen. Zij zijn groot voorstander van de fietshelm. Het dragen hiervan maakt fietsen een stuk veiliger. Daarom zijn de artsen blij met deze kortingsactie. Samen met hen hoop ik dat onze inwoners goed gebruik maken van de kortingsactie.” 

Koop uw fietshelm met €25 korting in Gelderland

Wie  een goedgekeurde fietshelm bij een van de deelnemende fietsenwinkels koopt, krijgt 25 euro korting. Kijk op www.ideate.nl/fietshelmgelderland welke fietsenwinkel bij u in de buurt meedoet. De actie loopt uiterlijk tot 31 augustus 2024. De voorraad is beperkt, dus wees er snel bij! Op = op! 

Over de actie

Fietsen helpt ouderen langer gezond, sociaal en zelfredzaam te blijven. De fietshelmkortingsactie wordt uitgevoerd vanuit programma Doortrappen, in opdracht van provincie Gelderland. Met deze actie willen we dat de oudere fietser zo lang mogelijk veilig kan fietsen.