Het verduurzamen van uw huis heeft meerdere voordelen. Door uw huis beter te isoleren, woont u comfortabeler, verbruikt u minder energie om uw huis te verwarmen en bespaart u op uw energierekening!

Het nemen van maatregelen vraagt wel om een investering. Daarom biedt de gemeente een duurzaamheidslening aan tegen een gunstig rentetarief.

Wilt u uw woning wel verduurzamen, maar weet u niet waarmee of hoe te beginnen? Hiervoor kunt u terecht bij het Loket Duurzaam Wonen Plus.

Ook organiseert de gemeente informatieavonden ‘Energie in de wijk/dorp' bij u in de buurt. Bij deze avonden zijn een onafhankelijk energieadviseur en een adviseur van het Loket Duurzaam Wonen Plus aanwezig.Vanwege Covid19 hebben de bijeenkomsten niet kunnen plaatsvinden. We hopen de bijeenkomsten (of een alternatief) zo spoedig mogelijk te hervatten.

Tenslotte kunt u ook een energieadvies, inclusief warmtebeelden, op maat laten opstellen. Het energie adviesrapport geeft inzicht in mogelijke maatregelen, benodigde investeringen en wat deze maatregelen opleveren aan comfort en energiebesparing. Daarbij wordt bovendien ook aandacht aan subsidiemogelijkheden en de financiering van de maatregelen besteed. Meer informatie over energie bespaar acties in uw eigen woning leest u hier.

Meer informatie

Heeft u vragen over het verduurzamen van uw huis? Of vragen over energie besparen in het algemeen? Stuur dan een e-mail naar info@duurzaamwonenplus.nl.