Het verduurzamen van uw huis heeft meerdere voordelen. Door uw huis beter te isoleren, woont u comfortabeler, verbruikt u minder energie om uw huis te verwarmen en bespaart u op uw energierekening!

Energieloket Heumen

Wilt u uw woning wel verduurzamen, maar weet u niet waarmee of hoe te beginnen? Hiervoor kunt u terecht bij het Energieloket Heumen en de energiecoaches in onze gemeente.

Energieadvies op maat

U kunt een energieadvies op maat laten opstellen. Dit advies geeft inzicht in mogelijke maatregelen, de investeringen die nodig zijn en wat de maatregelen opleveren aan comfort en energiebesparing.
Gemiddeld kost een maatwerkadvies 350 tot 500 euro, maar er zijn verschillen. Een betrouwbare energieadviseur is te vinden via www.maatwerkadviesenergiebesparing.nl

Wilt u weten hoe een energieadviseur precies te werk gaat? Bekijk dan in 4 minuten dit filmpje over het energiebespaaradvies van een woning in Overasselt.

Download het adviesrapport voor uw woning!

De gemeente Heumen ondersteunt huiseigenaren met voorbeelden van rapporten met een energieadvies op maat. 
Wat is in uw situatie de beste oplossing? Welke slimme stappen naar een energiezuinigere woning kunt u nog zetten? Welke kosten kunt u daarbij verwachten? Wat levert dit op? Daar gaan de rapporten op in. Ook staan er veel eenvoudige tips in om te besparen op gas en stroom. Er zijn adviesrapporten opgesteld voor verschillende bouwperiodes en voor verschillende woningtypes, zodat u kunt kijken welk rapport het beste aansluit op uw eigen situatie.

Bekijk de energie adviesrapporten

Toekomstbestendig Wonen Lening

Het nemen van maatregelen vraagt wel om een investering. Daarom biedt de gemeente de Toekomstbestendig Wonen Lening aan tegen een gunstig rentetarief.

Meer informatie

Heeft u vragen over het verduurzamen van uw huis? Of vragen over energie besparen in het algemeen? Stuur dan een e-mail naar info@duurzaamwonenplus.nl.

Verduurzamen van uw woning: weet u niet waar u moet beginnen? Meld u aan voor een gratis huisbezoek door een energiecoach.