De energiecoach kan u helpen bij het verduurzamen van uw woning. Een energiecoach komt op uw verzoek bij u op bezoek, ongeacht of u huurder of eigenaar bent. Het bezoek en een kort verslag daarvan zijn gratis.  

Een energiecoach gaat in de eerste plaats in op uw vragen en onderzoekt samen met u hoe u in  uw huis meer energie kunt besparen. Het kan gaan om kleine maatregelen als kieren dichten en tochtstrips plaatsen en het opsporen van andere onnodige warmte- en stroomverliezen. Maar uw vragen over grotere maatregelen als isolatie en het vervangen van glas kunnen ook aan bod komen. U ontvangt tips voor het opstellen van een langetermijnplan en informatie over hoe uw woning geschikt te maken is voor een warmtevoorziening zonder aardgas. De energiecoach is onafhankelijk.

Aanmelden voor gratis huisbezoek

Inloopspreekuren

U kunt ook gebruik maken van de inloopspreekuren op iedere laatste zaterdag van de maand van 13.00 tot 16.00 uur. Adres: Vintage & More, Bolder 18b in Malden (ook op zaterdag 27 april, Koningsdag!). Hier kunt u met korte vragen terecht of wordt u geholpen met het doen van een aanvraag.

Succesvolle bijeenkomst Energiezuinig Wonen Overasselt

Op 28 maart vond een inhoudelijk zeer succesvolle bijeenkomst van Energiezuinig Wonen Overasselt (EWO) plaats. In overleg met Dorpsplatform Overasselt start deze groep binnenkort met een straatgerichte aanpak. Energiezuinig Wonen Overasselt maakt ook deel uit van de bewonersinitiatieven die worden ondersteund door stichting Heumen Duurzaam en Groen die in samenwerking met de gemeente wijken groener en toekomstbestendiger maken. Vragen over deze actie van EWO kunnen gericht worden aan ewo@heumenduurzaamengroen.nl.

Meer informatie

Mocht u andere vragen hebben, bijvoorbeeld over deelname aan gezamenlijke inkoopacties voor verduurzaming van uw woning, bel met Menno Arendz: tel. 06 - 543 062 48.