Wilt u zonnepanelen laten plaatsen op het dak van uw bedrijf? Dan kunt u ervoor kiezen om zelf contact op te nemen met leveranciers voor offertes en het installeren van zonnepanelen. Maar wilt u liever helemaal ontzorgd worden? Dan kunt u deelnemen aan het zonnepanelenproject dat de gemeente Heumen uitvoert samen met Volta Solar. U kunt meedoen als uw bedrijfslocatie binnen de gemeentegrenzen ligt én een kleinverbruiksaansluiting heeft voor stroom (max. 3 x 80A).

Niet op elk dak kunnen zonnepanelen geplaatst worden. Soms is het dak niet sterk genoeg, of is er veel schaduw. Wilt u toch zonne-energie opwekken en heeft uw bedrijfspand een kleinverbruiksaansluiting (max. 3 x 80A)? Dan kan uw bedrijfspand meedoen aan een postcoderoosproject. Zo maakt u, samen met anderen, gebruik van zonnepanelen op een ander dak in de buurt.

Heeft uw bedrijfspand een groot dak, dat sterk genoeg is voor zonnepanelen, maar kunt u dit niet benutten voor uw eigen verbruik? Neem dan contact op met de Energiecoöperatie om de mogelijkheid te onderzoeken van uw dak ter beschikking stellen voor een postcoderoosproject.

Veelgestelde vragen

Hebt u vragen over zonnepanelen in het algemeen of de financiering? Kijk dan op onze pagina Veelgestelde vragen.