Loket Duurzaam Wonen Plus

Home > Bestuur > Loket Duurzaam Wonen Plus

Loket Duurzaam Wonen Plus

Wilt u advies over te nemen duurzaamheidsmaatregelen aan uw woning of pand? Kom dan langs bij het Loket Duurzaam Wonen Plus!

Het loket geeft gratis, onafhankelijk en persoonlijk advies, informatie over duurzame maatregelen én financieringsmogelijkheden zoals de duurzaamheidsleningen van de gemeente. Ook kunnen inwoners eenvoudig in contact komen met gespecialiseerde lokale bedrijven die energiescans van uw woning of bedrijf kunnen maken en die de duurzame maatregelen uitvoeren.

Het loket is voor huurders, kopers, bedrijven en organisaties. Met welke vragen kunt u hier terecht? Jos: ‘Bijvoorbeeld over afwegingen om zonnepanelen te nemen of over te schakelen van gas op elektriciteit. Kan dat in mijn woning of bedrijf? Wat kost het? Waar moet ik beginnen? Haal ik de investering eruit? Is het voor mij interessant om over te schakelen naar een andere energieleverancier?’

U kunt iedere donderdagochtend terecht tussen 09.00 uur en 12.30 uur. Jos van der Lint staat u graag te woord. Het is prettig als u van tevoren online een afspraak maakt, dan weet u zeker dat we tijd voor u hebben. Voor meer informatie over het Loket Duurzaam Wonen Plus gaat u naar: www.duurzaamwonenplus.nl/heumen.

Let op: tijdelijk alleen bereikbaar via telefoon en mail 

Vanwege de adviezen van de Rijksoverheid en de beperkingen die daarbij horen, is het fysieke Loket Duurzaam Wonen Plus in principe tot 6 april gesloten. U kunt dus niet langs te komen op donderdagochtend, maar wel contact opnemen via een mail aan: info@duurzaamwonenplus.nl, via de website www.duurzaamwonenplus.nl of bellen met de gemeente Heumen (14024). U wordt dan doorverbonden en we kunnen uw vragen blijven beantwoorden.

Bespaartips op energielasten

Het Loket geeft ook advies over hoe je energie kunt besparen in je huidige situatie. Jos: ‘Neem je energienota’s eens mee en kom bij mij langs. Meestal kan ik dingen aanwijzen die de kosten drukken en tegelijkertijd het wooncomfort kunnen verbeteren.’

Contact

Kerkplein 6, 6581 AC Malden
Postbus 200, 6580 AZ Malden

T 14 024
Vanuit het buitenland
+31 24 358 83 00

E heumen@heumen.nl

Contactformulier
 

Openingstijden