Wilt u advies over te nemen duurzaamheidsmaatregelen aan uw woning of pand? Kom dan langs bij het Loket Duurzaam Wonen Plus!

Het loket geeft:

  • Gratis, onafhankelijk en persoonlijk advies.
  • Informatie over duurzame maatregelen.
  • Informatie over financieringsmogelijkheden zoals de duurzaamheidsleningen van de gemeente.

Ook kunt u via het Loket eenvoudig in contact komen met gespecialiseerde lokale bedrijven die energiescans van uw woning of bedrijf kunnen maken en die de duurzame maatregelen uitvoeren.

Met welke vragen kunt u terecht?

Het energieloket is voor huurders, kopers, bedrijven en organisaties. Met welke vragen kunt u hier terecht? Jos van der Lint, adviseur: "Bijvoorbeeld over afwegingen om zonnepanelen te nemen of over te schakelen van gas op elektriciteit. Kan dat in mijn woning of bedrijf? Wat kost het? Waar moet ik beginnen? Haal ik de investering eruit? Is het voor mij interessant om over te schakelen naar een andere energieleverancier?"

Wanneer kunt u terecht?

U kunt iedere donderdagochtend terecht tussen 9.00 en 12.30 uur. Jos van der Lint staat u graag te woord. Het is prettig als u van tevoren online een afspraak maakt, dan weet u zeker dat we tijd voor u hebben. Voor meer informatie over het Loket Duurzaam Wonen Plus gaat u naar www.duurzaamwonenplus.nl/heumen.

Afspraak maken Loket Duurzaam Wonen Plus

Let op: tijdelijk alleen bereikbaar via telefoon en mail 

Vanwege de adviezen van de Rijksoverheid en de beperkingen die daarbij horen, is het fysieke Loket Duurzaam Wonen Plus gesloten. U kunt contact opnemen via een e-mail aan info@duurzaamwonenplus.nl, via de website www.verbeterjehuis.nl/energiesubsidiewijzer of bellen met de gemeente Heumen via 14 024. U wordt dan doorverbonden en we kunnen uw vragen blijven beantwoorden.

Bespaartips op energielasten

Het Loket geeft ook advies over hoe u energie kunt besparen in je huidige situatie. Jos: "Neem je energienota’s eens mee en kom bij mij langs. Meestal kan ik dingen aanwijzen die de kosten drukken en tegelijkertijd het wooncomfort kunnen verbeteren."