RvN@ is een bottom-up beweging die innovatie, sociale en economische groei in het Rijk van Nijmegen actief stimuleert om een topregio in Nederland te worden.

Hierin werken ondernemers, organisaties, investeerders en kennisinstellingen/studenten met elkaar over gemeentelijke en sectorale grenzen heen om nieuwe en bestaande initiatieven met elkaar te verbinden en door te ontwikkelen.

Elke business, idee of project kan bij RvN@ terecht om zo sneller en succesvol te groeien. We koppelen vraagstukken uit het bedrijfsleven en het maatschappelijk middenveld aan kennisinstellingen en investeerders waarmee kansen ontstaan die leiden tot concrete toepassingen en nieuwe verdienmodellen.

RvN@ is opgericht door de gemeenten in het Rijk van Nijmegen en de Rabobank Rijk van Nijmegen. Meer informatie leest u op de website van RVN@.
 

Nieuw: MKB Deal Sm@rt Together

Investering van 1,6 miljoen in MKB in regio Arnhem/Nijmegen

Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) heeft de MKB-deal regio Arnhem-Nijmegen Sm@rt Together toegekend. Staatssecretaris Mona Keijzer heeft vandaag dertien MKB-deals uit de tweede ronde, waaronder de MKB-deal regio Arnhem-Nijmegen, officieel ondertekend samen met de verantwoordelijke regionale bestuurders. Namens de regio Arnhem-Nijmegen zette Peter de Baat, burgemeester van Montferland en bestuurlijk voortrekker namens die regio, zijn handtekening onder deze MKB-deal. De regio kan nu de maximale bijdrage van 400.000 euro van EZK tegemoet zien. De totale investering in het mkb bedraagt 1,6 miljoen euro.

Maarten Schoenaker, wethouder gemeente Heumen:  “De MKB-deal Sm@rt Together is een unieke kans voor alle MKB ondernemers die stappen willen zetten in verdere digitalisering van hun bedrijf met steun van de regionale overheden” 

Lees hier het hele bericht.

Ga voor interviews en video over de MKB-deal Sm@rt Together van de regio Arnhem-Nijmegen naar het digitaal magazine

Heeft u gevonden wat u zocht?