Een toegankelijke website is voor alle doelgroepen beter te gebruiken. Gemeente Heumen werkt aan het verbeteren van de toegankelijkheid van onze hoofdwebsite www.heumen.nl en de overige websites waar de gemeente (gedeeltelijk) verantwoordelijk voor is.

Probleem met de toegankelijkheid van onze websites?

Als u een probleem ervaart met toegankelijkheid van onze website, laat het ons dan weten. Neem contact met ons op via 14 024 of communicatie@heumen.nl en we kijken samen hoe we u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Heeft u tips of opmerkingen over toegankelijkheid? Wij zijn blij met uw feedback. Dit helpt ons bij het verbeteren van onze website. Wij gaan vertrouwelijk om met uw gegevens. Zie hiervoor ook onze privacyverklaring.

Pdf-bestanden en filmpjes

Onze pdf-bestanden en filmpjes voldoen niet aan de toegankelijkheidseisen. Dit wordt een enorm grote klus. We maken hier een apart project van. Zodra we hier meer informatie over hebben, zullen we dat hier laten weten. Heeft u moeite met het 'digitaal laten voorlezen' van een pdf of het bekijken van een filmpje? Neem dan even contact met ons op. Dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

Toegankelijkheidsverklaringen

In de toegankelijkheidsverklaring staat in hoeverre deze website aan de toegankelijkheidseisen voldoet.

Nog niet van alle websites, die onder de verantwoordelijkheid van de gemeente Heumen vallen, zijn toegankelijkheidsverklaringen opgesteld. Er loopt een onderzoek naar de toegankelijkheid van deze websites. In het overzicht van toegankelijkheidsverklaringen vindt u een overzicht van de websites en de status van de onderzoeken.