Hieronder ziet u de actuele (weg)werkzaamheden in de gemeente Heumen. Daaronder leest u algemene informatie over de langlopende werkzaamheden in de gemeente.

Op de website van Bereikbaargelderland(externe link) staat waar in Heumen wegwerkzaamheden zijn en welke grote evenementen voor eventuele overlast kunnen zorgen. Let op dat u in het oranje datumvenster (linksboven) de juiste data instelt en bekijkt.

Actuele werkzaamheden

 • Wegafsluiting tijdens stille tocht op 4 mei

  Vanwege de stille tocht in Overasselt is de Schoonenburgseweg (tussen de Rotsestraat en de Ewijkseweg) op donderdagavond 4 mei afgesloten.

 • Werkzaamheden aan het riool

  In opdracht van onze gemeente reinigt en inspecteert Van der Velden rioleringsbeheer de komende periode het rioolstelsel in sommige delen van Malden.

 • Werkzaamheden aan energienet Nederasselt

  Vanaf maandag 25 maart gaat aannemer Van Gelder werkzaamheden verrichten aan het energienet aan het Gildeplein, J. Thijssenstraat, Kerklaantje en Kuilstraat in Nederasselt.

 • Parkeren op Kerkplein tijdens verbouwing Steenhuys

  Vanwege de sloopwerkzaamheden bij 't Steenhuys is het nodig om het gebied af te zetten, waardoor er minder parkeermogelijkheden zijn.

 • Werkzaamheden Vinkenlaan

  Om vandaag en in de toekomst een betrouwbaar elektriciteitsnetwerk te bieden, werkt Liander tot 22 april in de Vinkenlaan en omliggende straten de elektriciteitskabels verzwaren en vervangen.