Hieronder ziet u de actuele (weg)werkzaamheden in de gemeente Heumen. Daaronder leest u algemene informatie over de langlopende werkzaamheden in de gemeente.

Op de website van Bereikbaargelderland staat waar in Gelderland wegwerkzaamheden zijn en welke grote evenementen voor eventuele overlast kunnen zorgen. Let op dat u in het oranje datumvenster (linksboven) de juiste data instelt en bekijkt.

Actuele werkzaamheden

Langlopende werkzaamheden

Groot onderhoud Rijksweg (N844)

Op www.gelderland.nl/N844 vindt u alle informatie over de maatregelen die worden uitgevoerd. Voor vragen kunt u op werkdagen contact opnemen met het provincieloket: 026 359 99 99 of provincieloket@gelderland.nl.

De werkzaamheden zijn te volgen via een bouw-app (alleen voor mobiele telefoon). Inmiddels zijn de werkzaamheden aan de Rijksweg in een afrondende fase beland en hebben bewoners aan de weg op 20 april en op 17 mei 2021 een brief ontvangen met een toelichting op de nog uitstaande werkzaamheden (zie onderaan deze pagina). Bij wijzigingen in de planning, verkeerssituatie of andere bijzonderheden ontvangt u een zogenaamd push-bericht. U kunt de app downloaden via www.kessel.nl/app, vink het project 'N844: Nijmegen - Malden' aan als favoriet.

Brief bewoners 20 april 2021