Samenwerken aan duurzaamheid: naar een klimaatneutraal Heumen in 2050

Home > Bestuur > Samenwerken aan duurzaamheid: naar een klimaatneutraal Heumen in 2050

Samenwerken aan duurzaamheid: naar een klimaatneutraal Heumen in 2050

De gemeente Heumen wil in 2050 een klimaat neutrale, duurzame gemeente zijn. Een gemeente waar het goed en gezond wonen, werken en recreëren is. Met gezonde lucht-, water- en bodemkwaliteit, met inspirerend onderwijs en goede voorzieningen. Voor ons en voor onze (klein)kinderen. Door actief op te trekken met partners, bedrijven en inwoners in alle kernen van onze gemeente worden duurzame ambities bereikbaar. We zoeken elkaar steeds meer op, delen duurzame ideeën, werken samen en maken gebruik van elkaars kennis. Heeft u ideeën of bent u bezig met een initiatief? We horen graag van u via onze aanjager duurzaamheid Kirsten Kuipers.

Op deze duurzaamheidspagina leest u onder andere het laatste nieuws, inspirerende voorbeelden, plannen en projecten voor de periode 2018-2022 én wat de gemeente voor u kan betekenen.

Wilt u advies over te nemen duurzaamheidsmaatregelen aan uw woning of pand kom dan langs bij het Loket Duurzaam Wonen Plus. Het loket geeft gratis, onafhankelijk en persoonlijk advies, informatie over duurzame maatregelen én financieringsmogelijkheden zoals de duurzaamheidsleningen van de gemeente. Ook kunnen inwoners eenvoudig in contact komen met gespecialiseerde lokale bedrijven die energiescans van uw woning of bedrijf kunnen maken en die de duurzame maatregelen uitvoeren. U kunt iedere donderdagochtend terecht tussen 09.00 uur en 12.30 uur. Dit kan op afspraak maar u mag ook zo binnenlopen.Meer informatie leest u op de website van het Loket Duurzaam Wonen Plus: www.duurzaamwonenplus.nl/heumen.

Contact

Kerkplein 6, 6581 AC Malden
Postbus 200, 6580 AZ Malden

T 14 024
Vanuit het buitenland
+31 24 358 83 00

E heumen@heumen.nl

Contactformulier
 

Openingstijden