Boskas bij Villa Klein Heumen

Trouwlocatie Boskas bij Villa Klein Heumen

Verscholen in het Heumense bos, op het landgoed van Villa Klein Heumen bevindt zich De Boskas. Deze moderne kas – ook wel oranjerie of greenhouse genoemd – middenin het bos maakt deze locatie bijzonder en uniek. Je bent binnen, maar altijd in contact met buiten, wat rust, ruimte en inspiratie geeft! Sfeervolle verlichting, veel groen en natuurlijke materialen zorgen voor een cosy, botanische sfeer.

Trouwen in De Boskas zorgt voor een onvergetelijke beleving, midden in een privébos van vijf hectare. Nergens anders vind je een kas op zo’n uniek plekje in de natuur. De Boskas staat voor sfeer, ongedwongen genieten en een geheel eigen stijl. Een plek waar jullie bruiloft in goede handen is!  

Deze trouwlocatie is geschikt voor intieme bruiloften tot 80 personen (100 personen buiten). Ceremonie, toost, diner en naborrel/feest kunnen binnen in de kas plaatsvinden of buiten in het bos. Jullie kunnen er zelfs voor kiezen om de ceremonie op een prachtig plekje midden in het bos te laten plaatsvinden.

De Boskas is onderdeel van Trouwen in het Bos, een concept dat volledig gefaciliteerde bruiloften in de natuur verzorgt.

Kijk ook bij Villa Klein Heumen
 

Contact

Scheidingsweg 111 
6525 TD Nijmegen

Postadres/kantoor
Eltensestraat 19A 
6922 JA Duiven
Telefoon: 0316 - 848209 
E-mail: info@boskas.nl  
www.boskas.nl