Samen sterk

In Heumen vinden we het belangrijk dat iedereen meedoet. Er zijn veel inwoners die iets doen in hun buurt of voor elkaar. Dat juichen wij van harte toe. U weet namelijk het beste wat er leeft of juist nog niet leeft in uw wijk of buurt.

Heeft u een goed idee en weet u niet zeker of het de moeite waard is? Weet u niet precies hoe u met uw initiatief aan de slag moet? Of wilt u weten welke initiatieven er al zijn en hoe u daarbij kunt aansluiten? Roep dan de hulp in van onze dorpsverbinders.

De dorpsverbinders stimuleren en ondersteunen goede ideeën en initiatieven. Ze brengen mensen bij elkaar en signaleren vragen en problemen. De dorpsverbinders zorgen er ook voor dat inwoners de weg vinden naar activiteiten en voorzieningen. Stel uw vraag dus aan de dorpsverbinders. Ze kijken dan samen met u hoe zij u kunnen helpen. Dit kan bijvoorbeeld door u in contact te brengen met een vrijwilliger of organisatie. Op deze manier willen we het leven en wonen in Heumen prettiger maken.

Evaluatie ondersteuning

De dorpsverbinders horen graag van u hoe u de ondersteuning bij inwonersinitiatieven ervaart of heeft ervaren. Wij leren graag van onze inwoners om onze dienstverlening nog beter aan te laten sluiten bij wat er echt nodig is. Wilt u even de tijd nemen om de enquête in te vullen? Het duurt ongeveer 8 minuten. Ook is het mogelijk om de vragenlijst anoniem in te vullen. Ga naar vragenlijst(externe link).

Initiatieven van inwoners

Ook in 2020 waren er weer veel vrijwilligers actief voor iemand anders. Zo ontstonden nieuwe initiatieven, goede ideeën en lichtpuntjes in moeilijke tijden. Om u te inspireren, vol te houden en door te gaan. Heeft u een goed idee? Kijk dan op onze pagina over initiatieven, of bespreek uw idee met één van de dorpsverbinders.

Onze dorpsverbinders

Voor Heumen, Nederasselt en Overasselt

Zaphira van Leeuwen


Telefoonnummer: 06 - 50 07 45 97
E-mail: dorpsverbinders@heumen.nl
Aanwezig: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend

 

Voor Malden

Catelijne Quant


Telefoonnummer: 06 - 50 05 34 17
E-mail: dorpsverbinders@heumen.nl
Aanwezig: maandag, woensdag en donderdag