Dinsdag 14 mei wordt in Malden een inlooppunt geopend door inwoners voor inwoners. Alle inwoners kunnen daar terecht voor vragen of zorgen die men heeft over bijvoorbeeld financiën. 

Inmiddels hebben we voldoende vrijwilligers gevonden om het inlooppunt te kunnen openen, daar zijn we heel trots op en bedanken we onze vrijwilligers natuurlijk enorm voor! 
Het Inlooppunt komt er omdat inwoners hierom gevraagd hebben tijdens de Werkconferentie. Er is door een groep inwoners samen met vertegenwoordigers van de BurgerAdviesRaad (BAR), zorgorganisatie Ixta Noa, stichting Oosterpoort, Stichting Synthese en onze gemeente hard gewerkt om het inlooppunt vorm te geven. Het resultaat mag er zijn. 

Inlooppunt dinsdagmiddag en donderdagochtend open

Het inlooppunt is een mooie ontmoetingsruimte waar inwoners op dinsdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur) en donderdagochtend (van 09.00 tot 12.00 uur) naar toe kunnen voor een luisterend oor. Vrijwilligers gaan met u in gesprek over uw vragen, bijvoorbeeld  over financiën, persoonlijke situaties en gevoelens of woonomgeving. De vrijwilligers hebben de nodige levenservaring, luisteren naar u en voeren een vertrouwelijk gesprek.

Alle inwoners zijn welkom! De sfeer in de huiskamer is gericht op vertrouwen, verbinding en veiligheid. Maar ook op herkenning want mensen zijn niet alleen in hun zorgen en twijfels.