Vrijwilligerssite Geldersehanden.nl wordt doeninheumen.nl

Wij zijn er trots op dat onze inwoners zich overal in onze gemeente belangeloos inzetten. Vrijwilligerssteunpunt Heumen ondersteunt namens de gemeente deze vrijwilligers en de organisaties waar zij deel uit maken. Belangrijk onderdeel hiervan is Gelderse Handen: de website die vrijwilligers en organisaties samenbrengt. Begin november wordt dit www.doeninheumen.nl

Wat wordt er anders? 

Geldersehanden.nl/heumen was jarenlang dé plek voor alles rond vrijwilligerswerk. Een site met onder andere een vacaturebank. Omdat er veel behoefte was om deze site te voorzien van een echt Heumens jasje gaat de vrijwilligerswebsite begin november over naar www.doeninheumen.nl

Het gaat anders heten en er anders uitzien maar verder blijft nu veel hetzelfde. De oude link (geldersehanden.nl/heumen) komt begin november uit op de nieuwe site. U hoeft dus niet te zoeken! Het kan een dagje duren voor het goed werkt. Is dit niet het geval? Probeer het een dag later nog eens. 

 Op de site vindt u de volgende onderdelen: 

  • Vacaturebank: vind de leukste vrijwilligersbanen
  • Organisatie-zoeker: welke vrijwilligersorganisaties zijn er en wat doen ze? 
  • Kennisbank vol informatie voor vrijwilligers en organisaties.

Heeft u al een account op Gelderse Handen? Dan hoeft u niks te doen, u kunt met uw bestaande gebruikersnaam en wachtwoord inloggen op de vernieuwde site. We werken op dit moment nog hard aan deze nieuwe website. Het kan zijn dat sommige functies tijdelijk minder goed werken of niet beschikbaar zijn. Dat vergt wat begrip en geduld. Als u vragen of opmerkingen hebt over de nieuwe website of graag feedback wilt geven, aarzel dan niet om contact op te nemen. 

Waarom deze verandering? 

Catelijne Quant, coördinator van Vrijwilligerssteunpunt Heumen, legt het uit: “De kracht van DoenInHeumen.nl is dat het heel lokaal is”. Het geeft ons de ruimte voor onze eigen, Heumense keuzes. Zo kunnen we het vrijwilligerswerk in onze gemeente nog beter ondersteunen!”

Wat brengt de toekomst? 

De website wordt de komende maanden verder uitgebreid. Niet alleen voor vrijwilligerswerk maar ook breder. Catelijne: “Onze inwoners en organisaties lopen er nu tegenaan dat informatie erg versnipperd is. Daarom gaan we deze site breder inzetten, zodat er straks van alles te vinden is over wat er te doen is in Heumen. Of het nu gaat om hulp, sport of evenementen.  In de toekomst vindt u dit allemaal op DoenInHeumen.nl.”