Wij organiseren in samenwerking met ‘Winst uit je woning’ een advies- en inkoopactie voor energiemaatregelen. Dit is hét moment voor woningeigenaren om te verduurzamen. Helemaal nu de energieprijzen enorm zijn gestegen. U kunt uw energielasten eenvoudig verlagen door mee te doen aan deze collectieve actie. Medio januari hebben alle eigenaren van woningen in onze gemeente een brief ontvangen met meer informatie over deze actie. 

De komende weken organiseren we in samenwerking met Winst uit je woning een advies- en inkoopactie voor duurzame maatregelen waarmee u uw energierekening fors kunt verlagen. Denk bijvoorbeeld aan isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Met deze actie willen wij u helpen uw energierekening te verlagen en uw wooncomfort te verhogen. Daarnaast dragen we samen een steentje bij aan een duurzame wereld. Tijdens de actie koopt een grote groep huiseigenaren gezamenlijk maatregelen voor de verduurzaming van hun huis in. U ontvangt daardoor offertes met een goede prijs/kwaliteit balans. Ook is er meestal subsidie mogelijk. 

Online informatieavond

Op dinsdag 25 januari om 19.30 uur organiseren wij een online informatieavond voor woningeigenaren. Winst uit je woning vertelt u dan u alles over de actie, de slimste maatregelen en over subsidies en financieringen. Uiteraard is er ook ruimschoots gelegenheid om uw vragen te stellen. Komt u ook? Meld u dan vrijblijvend aan voor de inkoopactie via www.winstuitjewoning.nl/heumen en ontvang direct de uitnodiging.

Heeft u andere vragen over het verduurzamen van uw woning?

Meer tips vindt u op: www.duurzaamwonenplus.nl. Dit is de website van het energieloket van de gemeente Heumen, Loket Duurzaam Wonen Plus. Het Loket geeft u informatie en advies over energie besparen en opwekken en het nemen van maatregelen. Het Loket is elke donderdagochtend op afspraak geopend van 9.00 tot 12.30 uur in het gemeentehuis.

Vrijblijvend aanmelden 

Schrijf u vóór 31 maart 2022 gratis en vrijblijvend in op www.winstuitjewoning.nl/heumen. Heeft u geen internet of heeft u vragen over de advies- en inkoopactie? Bel dan met de helpdesk van Winst uit je woning op: (023) 583 69 36.