Buurtvervoer Heumen

Bent u inwoner van de gemeente Heumen en wilt u een rit maken binnen de grenzen van de gemeente Heumen of naar één van de ziekenhuizen in Nijmegen? Een ritje naar de winkel, de kapper, huisarts of een bezoekje bij familie, het kan allemaal met Buurtvervoer. De vrijwillige chauffeurs van Buurtvervoer staan graag voor u klaar om u te brengen. Als dat nodig is, dan begeleidt de chauffeur u vanuit uw huis.

Wilt u een rit aanvragen?

U vraagt een rit telefonisch aan via de planner van Buurtvervoer Heumen: 06 38 27 82 31. Buurtvervoer Heumen is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur.

U heeft voor dit sociaal vervoer geen indicatie nodig, maar wel een vervoerspas. Zonder vervoerspas kunnen wij u niet vervoeren. Via www.buurtvervoerheumen.nl(externe link) kunt u een vervoerspas aanvragen en registreren of u neemt telefonisch contact op met de planner van Buurtvervoer. 

Hulp nodig bij aanvragen vervoerspas?

Als u het lastig vindt om online zaken te regelen, dan kunt u terecht bij het Informatiepunt Digitale overheid. Op donderdag van 13.00 – 15.00 uur heeft dit informatiepunt een spreekuur in de Bibliotheek in Malden (Broeksingel 2 in Malden). 

U kunt met Buurtvervoer ook naar de bibliotheek gebracht worden voor het aanvragen van de vervoerspas. Hiervoor kunt u bellen met de planner van Buurtvervoer: tel. 06 – 38 27 82 31. U wordt opgehaald door de chauffeur van Buurtvervoer. Zo kunt u alvast ervaren hoe het is om te reizen met Buurtvervoer. Vervolgens helpt de planner u met het aanvragen en registreren van de vervoerspas en wordt u weer thuisgebracht door de chauffeur.

Heeft u een Wmo-vervoerspas? 

Heeft u een Wmo-vervoerspas? En wilt u een rit maken binnen de gemeentegrenzen of naar de ziekenhuizen CWZ of Radboud in Nijmegen? Dan kunt u niet met Avan reizen als Buurtvervoer beschikbaar is.

Wat kost het?

Binnen de gemeentegrenzen betaalt u € 1,50 voor een enkele rit en naar de ziekenhuizen in Nijmegen betaalt u € 2,50 voor een enkele rit. Heeft u een begeleider die meereist? Dan betaalt u hiervoor dezelfde tarieven. U betaalt de kosten van uw rit (en begeleider) met uw vervoerspas.

U heeft dus geen pinpas of contant geld nodig.

Wanneer rijdt Buurtvervoer Heumen?

Buurtvervoer Heumen rijdt op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 18.00 uur.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op met een consulent van de gemeente via telefoonnummer: 024 358 83 00.

Avan

Als Buurtvervoer niet rijdt of als u een rit nodig heeft buiten de gemeente Heumen dan kunt u gewoon gebruik blijven maken van vervoer via Avan.