Buurtvervoer Heumen

Bent u inwoner van de gemeente Heumen en wilt u een rit maken binnen de grenzen van de gemeente Heumen of naar één van de ziekenhuizen in Nijmegen? Dan kunt u een rit reserveren via Buurtvervoer Heumen. De chauffeur haalt u op en brengt u naar uw bestemming. Als dat nodig is, dan begeleidt de chauffeur u vanuit uw huis.

Wat is Buurtvervoer Heumen?

Dit lokaal vrijwilligersvervoer wordt uitgevoerd vanuit Malderburch. Zij verzorgen ritten voor de dagbesteding, maar ook voor sociaal vervoer. Buurtvervoer beschikt over een rolstoelbus en een elektrische auto, waarmee u vervoerd kunt worden.

Wilt u een rit aanvragen?

U vraagt een rit telefonisch aan via de planner van Buurtvervoer Heumen: 06 38 27 82 31. Buurtvervoer Heumen is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur.

U heeft voor dit sociaal vervoer geen indicatie nodig, maar wel een vervoerspas. Zonder vervoerspas kunnen wij u niet vervoeren. Via www.buurtvervoerheumen.nl(externe link) kunt u een vervoerspas aanvragen en registreren of u neemt telefonisch contact op met de planner van Buurtvervoer.

Heeft u een Wmo-vervoerspas? 

Heeft u een Wmo-vervoerspas? En wilt u een rit maken binnen de gemeentegrenzen of naar de ziekenhuizen CWZ of Radboud in Nijmegen? Dan kunt u niet met Avan reizen als Buurtvervoer beschikbaar is.

Wat kost het?

Binnen de gemeentegrenzen betaalt u € 1,50 voor een enkele rit en naar de ziekenhuizen in Nijmegen betaalt u € 2,50 voor een enkele rit. Heeft u een begeleider die meereist? Dan betaalt u hiervoor dezelfde tarieven. U betaalt de kosten van uw rit (en begeleider) met uw vervoerspas.

U heeft dus geen pinpas of contant geld nodig.

Wanneer rijdt Buurtvervoer Heumen?

Buurtvervoer Heumen rijdt op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 18.00 uur.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op met een consulent van de gemeente via telefoonnummer: 024 358 83 00.

Avan

Als Buurtvervoer niet rijdt of als u een rit nodig heeft buiten de gemeente Heumen dan kunt u gewoon gebruik blijven maken van vervoer via Avan.