Buurtvervoer Heumen

Wat is Buurtvervoer Heumen?

Dit lokaal vrijwilligersvervoer wordt uitgevoerd vanuit Malderburch. Zij verzorgen ritten voor de dagbesteding, maar ook voor sociaal vervoer. Buurtvervoer beschikt over een rolstoelbus en een elektrische auto, waarmee u vervoerd kunt worden.

Wilt u een rit aanvragen?

U vraagt een rit met Buurtvervoer Heumen telefonisch aan via 06 38 27 82 31. Buurtvervoer Heumen is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

U heeft voor dit sociaal vervoer geen indicatie nodig, maar wel een vervoerspas. Zonder vervoerspas kunnen wij u niet vervoeren. Via www.buurtvervoerheumen.nl kunt u een vervoerspas aanvragen en registreren of u neemt telefonisch contact op met de planner van Buurtvervoer.

Wat kost het?

Binnen de gemeentegrenzen betaalt u € 1,50 voor een enkele rit en naar de ziekenhuizen in Nijmegen betaalt u € 2,50 voor een enkele rit. Heeft u een begeleider die meereist? Dan betaalt u hiervoor dezelfde tarieven. U betaalt de kosten van uw rit (en begeleider) met uw vervoerspas.

U heeft dus geen pinpas of contant geld nodig.

Wanneer rijdt Buurtvervoer Heumen?

Buurtvervoer Heumen rijdt op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 18.00 uur.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op met een consulent van de gemeente via telefoonnummer: 024 358 83 00.

Avan

Als Buurtvervoer niet rijdt of als u een rit nodig heeft buiten de gemeente Heumen dan kunt u gewoon gebruik blijven maken van vervoer via Avan.