Bent u inwoner van de gemeente Heumen en wilt u een rit maken binnen de grenzen van de gemeente Heumen of naar één van de ziekenhuizen in Nijmegen? Dan kunt u een rit reserveren via Buurtvervoer Heumen. De chauffeur haalt u op en brengt u naar uw bestemming. Als dat nodig is, dan begeleidt de chauffeur u vanuit uw huis.

Buurtvervoer Heumen

Wat is Buurtvervoer Heumen?

Dit lokaal vrijwilligersvervoer is bekend onder de naam 'Vervoer op Maat' en wordt uitgevoerd vanuit Malderburch. Zij verzorgen ritten voor de dagbesteding, maar ook voor sociaal vervoer. Dit lokaal vervoer beschikt al over een rolstoelbus en wordt uitgebreid met een elektrische auto. Daardoor kunnen er nog meer mensen gebruik van maken.

Wilt u een rit aanvragen?

U vraagt een rit met Buurtvervoer Heumen telefonisch aan via 06 38 27 82 31. Buurtvervoer Heumen is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur.

U heeft voor dit sociaal vervoer geen indicatie nodig, maar wel een vervoerspas. Zonder vervoerspas kunnen wij u niet vervoeren. Via www.buurtvervoerheumen.nl kunt u een vervoerspas aanvragen en registreren.

Wat kost het?

Binnen de gemeentegrenzen betaalt u € 1,50 voor een enkele rit en naar de ziekenhuizen in Nijmegen betaalt u € 2,50 voor een enkele rit. Heeft u een begeleider die meereist? Dan betaalt u hiervoor dezelfde tarieven. U betaalt de kosten van uw rit (en begeleider) met uw vervoerspas.

U heeft dus geen pinpas of contant geld nodig.

Wanneer rijdt Buurtvervoer Heumen?

Buurtvervoer Heumen rijdt op werkdagen van 8.30 tot 18.00 uur.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op met een consulent van de gemeente via telefoonnummer: 024 358 83 00.

Avan

Is Buurtvervoer Heumen geen passende oplossing voor u, bijvoorbeeld omdat u een rit maakt buiten de gemeente Heumen? Maak dan gebruik van vervoer via Avan.