Steeds meer inwoners van onze gemeente maken gebruik van Buurtvervoer(externe link). Dat is het lokale vrijwilligersvervoer waar met name ouderen en inwoners met een beperking gebruik van maken. Buurtvervoer wil het team uitbreiden met nieuwe planners.

Wat doet een planner?

Als planner plant u ritjes voor Buurtvervoer. Mensen die gebruik willen maken van Buurtvervoer bellen u. U bespreekt de tijd en bestemming en zet dit met de computer in de planning van Buurtvervoer. Zo zorgt u ervoor dat de chauffeurs weten wanneer ze waarheen moeten rijden. Mede dankzij u komen mensen met vervoersproblemen toch waar ze moeten zijn!

U werkt vanuit huis 

Soms is het druk maar vaak is het prima te combineren met wat klussen in of om het huis. Buurtvervoer werkt met dagdelen, de planners werken 's ochtends van 09:00 tot 13:00 uur. U heeft contact met inwoners en met het team van vrijwillige chauffeurs.

Wat vragen wij van u? 

U kunt overweg met computers. Het programma waarmee de planners werken is gemakkelijk te gebruiken, basis computervaardigheden zijn daarom voldoende. 

De mensen die gebruik maken van buurtvervoer zijn vaak ouder of hebben een beperking. U vindt het fijn om met deze doelgroepen te werken. Ook heeft u geduld om iets opnieuw uit te leggen of om even een praatje te maken.  

Wat bieden wij? 

  • Dankbaar werk
  • Ondersteuning en begeleiding 
  • Gezellige bijeenkomsten met collega's 
  • Scholing 

Interesse?

Bel naar de planning van Buurtvervoer Heumen: tel. 06 – 38 27 82 31 en laat uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op. Of mail uw gegevens naar buurtvervoer@heumen.nl

Buurtvervoer Heumen is bedoeld voor alle inwoners van onze gemeente om te reizen binnen de gemeente Heumen en naar ziekenhuizen in Nijmegen. Om van deze voorziening gebruik te maken, hebben zij een vervoerspas nodig. 

Buurtvervoer Heumen(externe link)