Wist u dat u een rolstoel tijdelijk kunt lenen? De gemeente Heumen biedt deze service gratis aan. De uitleen is bedoeld voor mensen die niet zo goed ter been zijn en af en toe een rolstoel nodig hebben, bijvoorbeeld om een keer naar het winkelcentrum of de markt te gaan.
Zowel inwoners van de gemeente Heumen als niet-inwoners kunnen een rolstoel reserveren. Dus krijgt u iemand op bezoek die slecht ter been is en waarmee u met hulp van een rolstoel een wandeling wil gaan maken? Neem contact met ons op en reserveer een rolstoel!

Reserveren en ophalen

De rolstoelen staan in het gemeentehuis van de gemeente Heumen, Kerkplein 6 in Malden. Hier kunt u de rolstoel ophalen of iemand die dit voor u doet. U kunt een rolstoel reserveren tijdens de openingstjiden van de receptie.

De ‘spelregels’

Wij vragen uw legitimatiebewijs waarvan wij een kopie maken. De rolstoel moet op de afgesproken datum worden terug gebracht. Als dat niet  lukt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Dan maken wij een nieuwe afspraak met u voor het terugbrengen van de rolstoel. Brengt u de rolstoel niet terug, dan ontvangt u een rekening met het aankoopbedrag van de rolstoel.

Voor langere tijd een rolstoel nodig?

Een rolstoel kan voor maximaal 7 dagen geleend worden. Heeft u de rolstoel langer dan 7 dagen nodig? Dan kunt u terecht bij

  • de Thuiszorgwinkel van Medipoint/ZZG in Nijmegen
    tel. 088-1020100
    Marialaan 120
    6541RP Nijmegen