Jan Boot

Dit is een oud bericht.

Mijn naam is Jan Boot en als jullie trouwambtenaar zorg ik samen met jullie voor een belangrijk deel van de huwelijksdag. De ceremonie.

Daarvoor geldt dat er heel veel mogelijk is, een invulling van jullie ceremonie naar wens. Uiteraard zijn we gebonden aan wet- en regelgeving voor het ja-woord omdat het een belangrijke verbintenis is. Ik deel graag suggesties om te komen tot een persoonlijke invulling van het huwelijk.

Uitgangspunt is een persoonlijke toespraak, op maat en passend bij jullie. Daarvoor is informatie nodig en alleen jullie kunnen die geven.

Voor een persoonlijk gesprek over de invulling kom ik het liefst thuis langs. Daar voel je je thuis en gaat het gesprek vaak gemakkelijker. Willen jullie muziek, hoe gaat de entree, hebben jullie nagedacht over de manier van feliciteren, zijn er gevoelige zaken die wel of niet in de toespraak mogen/kunnen komen?

Ik kijk ernaar uit om jullie huwelijk te mogen begeleiden en te sluiten. 'Ja' zeggen lijkt gemakkelijker dan het is, er komt veel op jullie af. Er zijn in de gemeente heel veel mooie locaties met ieder een eigen sfeer. Voor elk wat wils..en dat geldt ook voor de keuze van wie de trouwambtenaar wordt.

In een ontspannen sfeer en met een ceremonie waar ook humor een rol speelt sta ik in de startblokken.

Is uw keuze op Jan gevallen? Geef uw voorkeur aan ons door als u de trouwdatum reserveert.