Wilt u advies over te nemen duurzaamheidsmaatregelen aan uw woning of pand? Kom dan langs bij het Loket Duurzaam Wonen Plus!

Het loket geeft:

  • Gratis, onafhankelijk en persoonlijk advies.
  • Informatie over duurzame maatregelen.
  • Informatie over financieringsmogelijkheden zoals de duurzaamheidsleningen van de gemeente.

Ook kunt u via het Loket eenvoudig in contact komen met gespecialiseerde lokale bedrijven die energiescans van uw woning of bedrijf kunnen maken en die de duurzame maatregelen uitvoeren.

Met welke vragen kunt u terecht?

Het energieloket is voor huurders, kopers, bedrijven en organisaties. Met welke vragen kunt u hier terecht? Jos van der Lint, adviseur: "Bijvoorbeeld over afwegingen om zonnepanelen te nemen of over te schakelen van gas op elektriciteit. Kan dat in mijn woning of bedrijf? Wat kost het? Waar moet ik beginnen? Haal ik de investering eruit? Is het voor mij interessant om over te schakelen naar een andere energieleverancier?"

Wanneer kunt u terecht?

Vanaf donderdag 19 augustus is het Loket Duurzaam Wonen Plus weer open in het gemeentehuis in Malden. Op donderdagochtend vanaf 9.00 tot 12.30 uur bent u (op afspraak) welkom voor informatie en advies bij het verduurzamen van uw woning. Jos van der Lint staat u graag te woord.

In verband met de coronaregels hebben we gekozen om het loket alleen op afspraak open te stellen. U bent dan van harte welkom en kunt online een afspraak maken.

Afspraak maken Loket Duurzaam Wonen Plus

U kunt ook bellen met het loket via 14 024 of een e-mail sturen naar info@duurzaamwonenplus.nl.

Bespaartips op energielasten

Het Loket geeft ook advies over hoe u energie kunt besparen in je huidige situatie. Jos: "Neem je energienota’s eens mee en kom bij mij langs. Meestal kan ik dingen aanwijzen die de kosten drukken en tegelijkertijd het wooncomfort kunnen verbeteren." Op de website www.duurzaamwonenplus.nl/heumen vindt u algemene informatie.