Is een lantaarnpaal in uw straat kapot? Ligt er zwerfvuil? Constateert u een gevaarlijke verkeerssituatie? Last van een verstopte riolering? Losliggende tegels? Een omgewaaide boom? Of heeft u andere meldingen of tips voor uw buurt? Maak dan een melding!

Online melden is eenvoudig

Wij maken gebruik van de website Verbeterdebuurt.nl(externe link). Er is ook een app van Verbeterdebuurt. Download deze gratis app(externe link) op uw smartphone of tablet en registreer uzelf eenmalig. Uw meldingen komen rechtstreeks bij de gemeente binnen. Foto's kunnen eenvoudig worden meegestuurd. U kunt op de kaart direct zien of uw melding al eerder is gedaan en ook of het probleem al is opgelost.

Geef uw melding door(externe link)

Doet u uw melding online, dan krijgt u van VerbeterDeBuurt een mail met het verzoek uw e-mailadres te bevestigen. Na bevestiging van uw e-mailadres komt de melding bij ons binnen.

We houden u op de hoogte

Nadat u bent ingelogd of uw e-mailadres hebt bevestigd, krijgt u bericht wanneer de melding in behandeling is genomen, er een reactie wordt geplaatst en na afhandeling van de melding. Zo wordt u steeds op de hoogte gehouden van de status van uw melding. Uiteraard kunt u later ook nog een reactie of aanvulling in de melding plaatsen.

Niet online? Bel de gemeente

Heeft u geen e-mailadres? Dan kunt u de melding ook telefonisch doorgeven. Bel met het Klantcontactcentrum (KCC) via telefoonnummer 14 024.

Provinciale wegen en verlichting

Provinciale wegen en de daarbij horende openbare verlichting zijn eigendom van de provincie Gelderland. Als de gemeente een melding ontvangt die voor de provincie is bedoeld, dan sturen wij deze melding door. U kunt ook zelf een melding doen bij de provincie.